Trei centre de vaccinare împotriva Covid-19 au fost deschise în județul Hunedoara, în zone rurale

969

Sâmbătă. au fost deschise centre de vaccinare în localitățile Luncoiu de Jos, Sălașu de Sus și Peștișu Mic. În cele trei centre locuitorii care s-au înscris pe liste au fost vaccinați cu prima doză a vaccinului împotriva Covid 19, a informat Prefectura Județului Hunedoara.

Un alt centru de vaccinare funcționează în comuna Băița. Direcția de Sănătate Publică Hunedoara a asigurat dozele de vaccin necesare vaccinării a 1.158 locuitori din cele patru zone, care s-au înscris pe liste. Și în comunele Orăștioara de Sus și Șoimuș au fost organizate caravane de vaccinare, iar în această săptămână a devenit funcțional și centrul din comuna Ilia. „Județul Hunedoara se află pe unul din primele locuri în țară, privind numărul de persoane din zonele rurale, vaccinate de echipele mobile împotriva COVID-19”, a informat Prefectura Hunedoara.

Echipele mobile ale DSP au administrat de la începutul anului peste 2.600 doze de vaccin persoanelor din centrele rezidențiale și celor care nu s-au putut deplasa de la la domiciliu, au precizat reprezentanții instituției. Până în prezent, în județul Hunedoara au fost vaccinate peste 70.000 de persoane (două treimi cu prima doză și o treime cu rapel).

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.