Tineri condamnați pentru trafic de droguri de mare risc

1544

Tribunalul Hunedoara a condamnat la închisoare opt tineri, acuzați de trafic de droguri de risc. Substanțele interzise erau comercializate pe străzile orașelor din Valea Jiului. A fost a doua grupare din zona minieră condamnată pentru astfel de infracțiuni în ultimul an.

În dosarul aflat pe rolul Tribunalului Hunedoara, Alexandru Răzvan Negrea, arestat preventiv din 15 iulie 2020, a fost condamnat la 5 ani 11 luni de închisoare pentru infracţiunea de introducere în ţară de droguri de mare risc în formă continuată (două acte materiale) și pentru infracţiunea de trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată (459 acte materiale). În mai 2020, Negrea a mai fost condamnat la 3 ani şi 10 luni de închisoare, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată (571 acte materiale).

Bogdan Ionel Muntean, arestat preventiv din 15 iulie 2020 și apoi trimis în arest la domiciliu, a fost condamnat la patru ani și o lună de închisoare pentru infracţiunea de introducere în ţară de droguri de mare risc în formă continuată (două acte materiale) și pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc în formă continuată (28 de acte materiale).

Bogdan Vîlcu Ionuț, arestat preventiv din 15 iulie 2020 și apoi trimis în arest la domiciliu, a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru infracțiunea de trafic de droguri de risc și de mare risc în formă continuată (63 acte materiale).

Andrei Bogdan Bojan a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare, cu suspendare, pentru infracţiunea de trafic de droguri de risc şi de mare risc (12 acte materiale),

Albert Ionicioiu a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru infracţiunea de trafic de droguri de risc şi de mare risc (85 de acte materiale) și pentru deținere de droguri de risc şi de mare risc în vederea consumului propriu, fără drept.

Anamaria Roșca a fost condamnată la trei ani, 10 luni și 10 zile de închisoare pentru infracţiunea de introducere în ţară de droguri de mare risc și pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc.

Viorel Muntean a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc (34 de acte materiale). Sentința nu este definitivă, putând fi contestată cu apel.

Magistrații au dispus confiscarea și distrugerea a diferite cantități de substanțe interzise pe care anchetatorii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism le-au ridicat de la inculpaţi: cannabis și comprimate MDMA (Methylenedioxymetamfetamine).

Este a doua condamnare dată în ultimul an unor tineri din Valea Jiului, acuzați de trafic de droguri de mare risc. În luna mai 2020, Tribunalul Hunedoara l-a condamnat pe Alexandru Negrea (inculpat în dosar) și pe alți șapte tineri din Valea Jiului pentru trafic de substanțe interzise.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *