Rețea de traficanți de etnobotanice în Hunedoara. Droguri „preparate” la domiciliu și vândute la zeci de clienți

Șase percheziții domiciliare au avut loc, joi, în Hunedoara și Simeria, iar 7 suspecți și 30 de martori au fost aduși la audierile Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara. Suspecții ar fi vândut, de peste un an, substanțe cu efecte psihoactive mai multor consumatori din întreg județul.

„La data de 12 iunie 2019 organele de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Hunedoara s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că suspectul N. D.A. din municipiul Hunedoara, efectuează operaţiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii (vânzare) pe raza municipiilor Hunedoara, Deva şi localităţile învecinate. Susnumitul vinde substanţe cu efecte psihoactive consumatorilor atât personal, de la domiciliu, cât şi prin intermediul altor persoane. Substanţele cu efecte psihoactive sunt preparate personal de către susnumit la domiciliul său şi ambalate în doze de diferite dimensiuni, vândute cu preţuri între 10 şi 50 de lei/doză”, se arată în dosar.
De la începutul anului 2019 bărbatul comercializa substanţe cu efecte psihoactive către consumatori sau către alţi dealeri, unii condamnaţi anterior pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, au mai informat reprezentanții DIICOT.
În 4 februarie procurori au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Hunedoara emiterea a şase mandate de percheziţie domiciliară, iar instanţa a admis solicitarea formulată, înante de a avea loc perchezițiile.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament         Anchetă extinsă în dosarul „revoltei de la Hunedoara”         Situația plăților la zi efectuate în județul Hunedoara pentru șomajul tehnic         AJPIS a continuat să asigure plata corespunzătoare „indemnizaţiei de sprijin COVID 19”