Carantină zonală în Brad, Petroșani și Simeria, din cauza creșterii numărului cazurilor de COVID 19

1288

Petroşani şi Brad şi Simeria vor intra în carantină pentru două săptămâni, de marţi dimineaţă, odată cu publicarea a Monitorul Oficial a deciziei Comitetului Naţional Pentru Situaţii de Urgenţă, a anunţat, luni, prefectul judeţului, Călin Petru Marian. În cele trei localităţi incidenţa îmbolnăvirilor cu Covid 19 a depăşit şase cazuri la mia de locuitori.

Petroşani înregistrează 244 de cazuri la o populaţie de 40.438 de locuitori (6,03 cazuri la mie), Brad înregistrează 99 de cazuri la o populaţie de 15.312 locuitori (6,47 cazuri la mie) şi oraşul Simeria înregistrează 85 cazuri la o populaţie de 13.568 de locuitori (6,26 cazuri la mie), conform informaţiilor prezentate, luni, de Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Hunedoara.

Şi în şapte comune din judeţul Hunedoara, rata îmbolnăvirilor cu SARS-COV-2 depăşeşte 6 cazuri la mia da locuitori, dar nu s-a impus carantinarea zonală. Acestea sunt: Rapoltu Mare, Burjuc, Mărtineşti, Bunila, Bătrâna, Zam, Bretea Română, Baia de Criş şi Bucureşci.

În judeţul Hunedoara, luni s-au înregistrat 56 de cazuri noi de Covid 19, iar rata îmbolnăvirilor a ajuns la 4,18 cazuri la mia de locuitori.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.