Peste o treime din biletele la CS Hunedoara – FCSB au fost vândute

Joi, au fost puse în vânzare 9.000 de bilete la meciul din șaisprezecimile Cupei României, dintre CS Hunedoara și FCSB, care va avea loc în 22 septembrie, pe Stadionul „Michael Klein” din Hunedoara.

În prima zi, au fost achiziționate circa 3.300 de bilete. „Biletele se pot cumpăra și vineri și sâmbătă, de la casieria Ștrandului Municipal, între orele 12:00 și 19:00. Prețul unui tichet este de 30 de lei, iar elevii până la vârsta de 18 ani au acces gratuit, pe baza carnetului vizat pe anul în curs”, a informat CS Hunedoara.

Accesul în stadion se va face doar cu respectarea normelor sanitare în vigoare, anunță reprezentanții clubului: persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă certificatul unui test antigen negativ nu mai vechi de 24 de ore sau test PCR nu mai vechi de 72 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Meciul va avea loc în nocturnă, de la ora 21, și va fi televizat. Stadionul din Hunedoara, inaugurat în 1960, are o capacitate de circa 16.000 de locuri, însă cea mai mare parte a tribunelor este lipsită de scaune și bănci. Practic, mulți dintre spectatori vor vedea meciul stând pe beton.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului