-0 C
Deva
vineri, aprilie 19, 2024

Florentina Iușco și Erik Rus, succese la Cupa Bistrița

În perioada 14-15 ianuarie, la Bacău s-a desfășurat o nouă ediție a „Cupei Bistrița” la atletism. Competiția este una tradițională, care deschide sezonul atletic de sală.

Întrecerea de la Bacău oferă un bun prilej sportivilor de a vedea cum stau cu pregătirea înaintea competițiilor oficiale ce vor urma. La startul „Cupei Bistrița” s-au aflat și doi sportvi de la CSM deva, care au avut rezultate excelente. La feminin, în întrecerea senioarelor, multipla campioană Florentina Iușco și-a respectat renumele și s-a impus în cele două probe în care a concurat, arătând o formă bună pentru începutul de sezon. „Florentina a câștigat, în prima reuniune, proba de 60 de metri plat, una de încălzire, ca să spun așa. A urmat, apoi, în cea de-a doua reuniune, întrecerea la proba ei favorită, în care Flory s-a impus. Eleva mea a arătat un tonus bun și este în formă. Urmează prima etapă a Campionatului Național, în care ne vom axa pe săritura în lungime, dar și pe triplusalt , iar dacă programul va permite, Flory va alerga și la 60 plat”, a declarat profesorul Nicolae Alexe, antrenorul atletei Florentina Iușco, de la CSM Deva.

O evoluție remarcabilă a avut și tânărul Erik Rus, în probele de alergare de distanță ale juniorilor. După un loc patru în prima reuniune, la 1.500, Erik și-a intrat în mână și a obținut un valoros loc doi la 3.000 de metri. „Am observat, după prima cursă, unele minusuri, iar Erik le-a corectat, dovadă fiind prestația mult mai bună de la 3.000 de metri. Erik este un copil tânăr, de mare perspectivă, care poate oferi surprize plăcute. A fost un concurs binevenit pentru elevul meu, înainte de prima etapă a Campionatului Național de sală, une vom participa la aceleași două probe ca și la Bacău”, a declarat profesorul Cornelia Juratoni, antrenorul atletului Erik Rus, de la CSM Deva. Prima etapă a Campionatului Național de atletism în sală se va desfășura la București, în perioada 21-22 ianuarie.

CSM Deva

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/