(VIDEO) Polițiștii, jandarmii și „mascații” au descins în cartierul palatelor cu turnulețe din Hunedoara

10701

Polițiștii, jandarmii și „mascații” au descins în cartierul palatelor cu turnulețe din Hunedoara

Zeci de polițiști, jandarmi și ofițeri ai Serviciului de Acțiuni Speciale, din județul Hunedoara, au descins, marți seara, în „cartierul palatelor cu turnulețe”, unde, potrivit martorilor, avea loc un eveniment privat (pomană) în familia unui localnic.

Deoarece forțele de ordine au fost sesizate că familiile de romi nu respectă măsurile restrictive impuse în perioada pandemiei, cartierul de la marginea Hunedoarei a fost împânzit de polițiști și jandarmi. Potrivit unor informații, zeci de persoane se aflau la evenimentul care avea loc într-una din vilele de pe Strada Rotarilor. Un șir de echipaje ale Poliției și Jandarmeriei a ocupat strada, iar evenimentul privat a fost oprit.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara s-au sesizat din oficiu cu privire la înregistrările video postate in mediul on line, privind desfășurarea unui eveniment privat în interiorul unui mobil la care participau un număr mare de persoane. Forțele de ordine din care au făcut parte polițiști din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara, Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara, s-au deplasat la imobilul situat în municipiul Hunedoara, unde se desfășura evenimentul privat, ocazie cu care au constatat că în curtea si incinta acestuia se aflau un număr de aproximativ 80 de persoane. În urma legitimărilor efectuate si a imaginilor, urmează să fie identificate toate persoanele participante la acest eveniment și să fie aplicate măsurile legale de sancționare contravențională a acestora, conform Legii nr. 55/2020”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Foto: Ziarul Hunedoreanului.

 

Comentarii FB

comentarii
One thought on “(VIDEO) Polițiștii, jandarmii și „mascații” au descins în cartierul palatelor cu turnulețe din Hunedoara

  1. Darius

    Am trecut pe acolo si au vrut sa imi opreasca masina si au dat in masina cu ceva bidon , domnu primar cati din cei de acolo au tot legal si cati au platit taxele si impozitele ?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.