Tânăr reținut pentru o tâlhărie în Deva

5642

O femeie din Deva a reclamat Poliţiei că în dimineaţa de marţi, în timp ce se afla în locuinţă împreună cu mama sa şi un tânăr necunoscut, care urma să îi execute lucrări de renovare în apartament, a constatat că din poşetă îi lipsesc 700 de lei.

Femeia i-a solicitat tânărului să îi permită să îi verifice obiectele de vestimentaţie, suspectându-l că i-a furat banii, moment în care acesta a agresat-o fizic şi a părăsit în grabă apartamentul.

„Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie şi au reuşit depistarea suspectului. Acesta este un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Deva, faţă de care a fost luată măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore. El a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *