Spații de servicii construite în parcările de pe Autostrada A1

841

În urma atribuirii contractelor de concesiune de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, două companii vor dezvolta patru noi spații de servicii la Orăștie și Ilia, pe Autostrada A1.

„În zona municipiului Orăștie, la km 340 + 500, compania Rompetrol va dezvolta două spații de servicii (câte unul pe fiecare sens) care vor cuprinde pe lângă stațiile de carburanți, stații de încărcare a vehiculelor electrice, o parcare securizată, un restaurant, precum și grupuri sanitare moderne. La Ilia, în zona km 389 + 17, compania MOL va construi alte două spații destinate celor care tranzitează județul care vor cuprinde pe lângă dotările clasice, inclusiv spații de joacă pentru copii, pentru animale de companie și o zonă destinată producătorilor locali”, a informat Consiliul Județean Hunedoara.

Cele patru spații de servicii au termen de finalizare a lucrărilor luna iunie 2022. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat, în martie, cu Rompetrol şi MOL contractele de concesionare, pentru 20 de ani, pentru utilarea, dotarea, operarea şi întreţinerea spaţiilor pentru servicii aflate pe autostrăzile A1 şi A2.

Foto: zhd.ro

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *