Scene dramatice în Deva. Cum s-a încheiat cursa unui șofer băut, care a încercat să scape de Poliția aflată pe urmele lui

1036

Miercuri, în jurul orei 1:15, poliţiştii rutieri au observat în trafic un autoturism care se deplasa pe bulevardul Mihail Kogălniceanu, din municipiul Deva. Poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar în vederea opririi autoturismului, însă în momentul pornirii semnalelor acustice și luminoase, șoferul a mărit viteza de deplasare.

„Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii, care a fost oprită aleea Patriei. Înainte de a opri, cel aflat la volan a acroșat cu autoturismul pe care îl conducea un alt autoturism, care era parcat pe aleea Patriei, pe care l-a avariat. Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Deva,a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,93 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Având în vedere rezultatul înregistrat cu aparatul alcooltest, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru stabilirea alcoolemiei, însă a refuzat prelevarea probelor biologice, deși i s-a adus la cunoștință faptul că acest refuz constituie infracțiune.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *