Alegeri locale parțiale în trei comune hunedorene rămase fără primari

1391

Autoritatea Electorală Permanentă a propus Ministerului Afacerilor Interne organizarea, în data de 20 iunie, a alegerilor locale parţiale pentru primari în 30 de comune şi oraşe, în care aceste funcţii sunt vacante, menţionând că lista poate fi actualizată până la adoptarea hotărârilor Guvernului privind organizarea scrutinului, se arată într-un comunicat transmis de instituție.

Printre localitățile unde vor avea loc alegeri sunt și comunele hunedorene Sarmizegetusa, Burjuc și Romos, unde primarii aleși în septembrie 2020 au decedat.

Primarul comunei Romos, Mircea Pătrânjan, a murit în luna februarie 2021. A fost unul dintre cei mai longevivi primari hunedoreni, aflându-se la conducerea comunei Romos din 1996. Acesta urma să împlinească vârsta de 73 de ani.

În ianuarie 2021, a murit primarul comunei Burjuc, Gabriel Bartha, în vârstă de 52 de ani, după ce fusese infectat cu Covid 19.

În noiembrie 2020, Adrian Mihai Claudiu Cordoş, primarul comunei Sarmizegetusa, a murit, în secţia de Anestezie – Terapie Intensivă a Spitalului municipal Hunedoara, după ce s-a infectat cu SARS-COV-2. Primarul a decedat la două zile după ce împlinise 52 de ani.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.