Cele mai bune strategii pentru pariurile live

75

Multi dintre romanii care aleg sa parieze pe internet o fac in cadrul sectiunilor de pariuri live din cadrul agentiilor licentiate. Pentru majoritatea jucatorilor pariurile live nu doar ca sunt mai interesante si mai palpitante, insa de multe ori se dovedesc a fi chiar si mai profitabile decat pariurile clasice pre-meci.

Mai mult decat atat, aplicand diferite sisteme de joc si strategii pentru pariurile live poti obtine sanse foarte bune de a inregistra profit pe termen lung. Tocmai din acest motiv vreau sa iti prezint in acest articol cateva dintre cele mai bune strategii ce pot fi aplicate pentru pariurile live.

Strategii populare pentru pariurile live

Posibilitatea de a paria pe meciuri in desfasurare reprezinta un mare avantaj oferit de casele de pariuri online, pe langa multe altele precum ofertele bonus pariuri, aplicatiile de pariuri pentru telefon, cotele mai mari, functia de cash out etc.

In plus, in ziua de astazi cele mai bune case de pariuri de pe internet iti ofera si serviciul de Live Streaming, prin intermediul caruia poti urmari gratuit in transmisiune directa cele mai interesante evenimente sportive.

Acest lucru face ca experienta de pariere live sa fie una si mai interesanta si in plus urmarind in direct un meci poti alege mai usor pronosticurile castigatoare, deoarece esti conectat efectiv la actiunea din teren si vezi cum se desfasoara partida.

Daca vrei sa iti cresti sansele de reusita la pariuri live atunci poti sa incepi sa pui in aplicare diferite strategii de joc, iar cateva sisteme interesante ti le prezint in cele ce urmeaza:

Easy Money

Aceasta strategie are ca scop obtinerea de bani intr-un mod cat mai usor. Evident ca acest lucru probabil ca si-l doresc toti cei care joaca la pariuri, insa strategia prezinta si cateva dezavantaje, asa cum vei vedea mai jos, deci nu este vreun sistem minune care sa iti asigure succesul.

Sistemul Easy Money presupune parierea intregului buget disponibil pe cote mici (sub 1.10) pana la atingerea obiectivului dorit (de exemplu dublarea bancii de start). La pariuri live vei gasi o multime de pronosticuri cu cote mici, a caror sansa de reusita este destul de ridicata.

Chiar si asa insa trebuie sa alegi cu atentie toate pariurile, fiindca si o cota de 1.01, de exemplu, se poate dovedi pierzatoare la un moment dat.

Avantajul strategiei Easy Money este faptul ca se aleg pronosticuri ce au toate sansele sa fie castigatoare. In schimb, la dezvantaje trebuie punctat faptul ca profitul este destul de mic la fiecare pariu in comparatie cu riscul, ca ai nevoie de multa rabdare pentru obtinerea unui castig multumitor si bineinteles faptul ca un singur pariu pierzator va duce la pierderea intregului buget.

Martingale

Daca preferi sa pariezi pe cote mai mari (cel putin 2.00) sau pe bilete combinate la pariuri live, atunci strategia Martingale poate fi una potrivita pentru tine. Acest sistem presupune parierea pe cote de minim 2.00 si dublarea mizei dupa fiecare pariu pierzator. Iata mai jos un exemplu despre cum functioneaza sistemul:

  • Pariul 1 – pariezi 10 lei pe cota 2.00 – pariu pierzator
  • Pariul 2 – pariezi 20 lei pe cota 2.00 – pariu pierzator
  • Pariul 3 – pariezi 40 lei pe cota 2.00 – pariu pierzator
  • Pariul 4 – pariezi 80 lei pe cota 2.00 – pariu castigator

Dupa ce apare pariul castigator trebuie sa revii la miza initiala sau, daca iti doresti, poti sa cresti putin valoarea mizei de start. Daca vei respecta dublarea mizei dupa fiecare pariu pierzator, atunci vei obtine profit cu un singur pariu corect, indiferent de parcursul anterior. In exemplu de mai sus obtii un profit total de 10 lei cu un pariu castigator din totalul de 4 plasate.

Dezavantajul acestui sistem este reprezentat de faptul ca ai nevoie de un buget destul de consistent, pentru a putea acoperi o serie cat mai lunga de pariuri pierzatoare. De asemenea, in pasii superiori ai strategiei poti ajunge sa risti sume importante de bani, totul pentru un profit total destul de redus.

Strategie pe goluri cand favoritii sunt condusi

Pariurile pe goluri la fotbal sunt in ziua de astazi cele mai populare, cu atat mai mult atunci cand vine vorba de pariuri live. Pe baza lor poti sa adopti un stil de joc interesant, mai exact acela de a urmari meciurile de fotbal in care echipa favorita este condusa. Astfel de situatii pot fi un moment prielnic pentru a paria pe optiunea “Peste” (“Over”) la goluri.

De cele mai multe ori favoritii isi respecta statutul si revin in meci, mai ales daca au la dispozitie suficient timp, asadar in mod normal golurile ar trebui sa apara in astfel de cazuri. Totusi, atunci cand pariezi pe goluri te poti baza si pe echipele mai slab cotate, care, profitand de riscurile mari asumate de favoriti care vor ataca in valuri, pot obtine din nou sansa de a marca.

Acest stil de joc poate fi adaptat la aproape orice sport, nu doar la fotbal, astfel ca poti paria in aceasta maniera si pe meciuri de baschet, handbal sau hochei, de exemplu.

Ai aflat asadar cateva detalii despre 3 strategii interesante pe care le poti utiliza la pariurile live. Pe langa ele poti gasi pe internet multe alte sisteme ce se pot dovedi utile.

Orice strategie vei alege, important este sa fii perseverent, sa ai rabdare, sa iti controlezi foarte bine emotiile si sa analizezi mereu parcursul tau, pentru a vedea ce lucruri poti sa imbunatatesti. De asemenea, o idee buna este sa testezi initial strategiile fara a paria cu bani reali, pentru a vedea daca ele functioneaza pentru tine, iar daca obtii rezultate bune poti sa incepi sa le aplici si in realitate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *