Tot ce trebuie să faci înainte de a deschide un cont de pariuri

150

Alegerea unei case de pariuri poate fi dificilă, indiferent de nivelul tău de experiență.

Am pregătit câteva sfaturi utile pentru tine în acest articol ca să pornești cu dreptul această experiență, fie că ești la început de drum, sau că vrei să încerci și alte case de pariuri.

În prezent, avem 30 de case de pariuri online în România, și unii operatori au numeroase agenții stradale în toată țara, deci ai de unde alege, trebuie doar să te informezi puțin ca să vezi care variantă ți se potrivește.

Poate acest punct e de la sine înțeles, așa că nu îl trecem în listă, dar în primul rând, ar trebui să te asiguri că ești eligibil pentru a deschide un cont de pariuri – major, domiciliat în România.

Încearcă să identifici ce fel de pariuri îți plac

Îți va fi greu să știi ce să cauți la o casă de pariuri dacă nu știi ce fel de jucător vrei să fii. Acest pas se va întâmpla parțial în subconștientul tău, pentru că vei avea un impuls pe baza căruia vrei să pariezi, fie că îți place să adaugi un plus de adrenalină meciurilor pe care le urmărești, că urmărești ce fac alți prieteni, sau că vrei să ajungi să faci profit din pariuri.

Dacă vrei să experimentezi și să descoperi ce îți place, e din nou complet în regulă, dar vei vedea că și acesta e un indicator util.

Stabilește-ți un buget de pariuri

Sfatul cel mai esențial din această listă este să îți stabilești un buget și să pariezi responsabil. Cel mai simplu mod de a stabili un bankroll este să te întrebi cât îți permiți să pierzi fără să fie un inconvenient.

Poți privi jocurile de noroc ca pe o modalitate de a face bani, dar adevărul este că pentru a ajunge în acest punct, îți trebuie multă experiență și disciplină. Majoritatea oamenilor care trăiesc din pariuri au o metodologie de pariere pe care o respectă și studiază ligi inferioare pentru pariuri cât mai sigure, dar cel mai important, gestionează banii cu atenție.

Alege casa de pariuri potrivită

Chiar dacă ordinea pe care o găsești pe site-urile de specialitate nu se aplică totdeauna nevoilor tale, îți recomand totuși să consulți un top case pariuri online.

E posibil să nu fii de acord cu “cea mai bună casă de pariuri” de pe Pariurisport.com, de exemplu, dar sunt sigur că măcar îți va fi mai ușor să compari opțiunile și să decizi ce contează mai mult pentru tine.

Câteva subcategorii care ar putea să conteze când alegi:

  • Bonusul de bun venit
  • Piețele de pariere
  • Interfața și aplicația mobilă
  • Cotele
  • Funcțiile de pariere
  • Frecvența și valoarea promoțiilor
  • Varietatea de pariuri live
  • Metode de plată disponibile
  • Calitatea departamentului de asistență

Încearcă site-ul pe dispozitivul tău preferat

O casă de pariuri nu va fi automat bună pe mobil pentru simplu fapt că oferă o aplicație mobilă. Există multe aplicații de iGaming mediocre în App Store și în Google Play Store.

În plus, e posibil ca o aplicație să nu fie pe gustul tău, chiar dacă este modernă și intuitivă.

Acest aspect este adesea subestimat de mulți jucători, când ar trebui să fie unul dintre cele mai importante. Nu ai nevoie de un cont activ pentru a testa o casă de pariuri, poți face aproape orice mai puțin să pariezi și să vizualizezi meciuri live.

Asigură-te că operatorul are o licență validă

Chiar dacă e destul de greu să găsești case de pariuri ilegale, mai ales online, probabil te întrebi uneori cum te poți asigura că o casă de pariuri este legală în România.

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) este organul de specialitate în subordinea Guvernului României care reglementeză piața jocurilor de noroc.

Pe site-ul ONJN vei găsi întotdeauna lista operatorilor cu o licență validă la secțiunea “Aprobat” (Operatori licențiați Clasa I) de pe prima pagină a site-ului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.