Ce salarii primesc angajații Consiliului Județean Hunedoara

1626

Consiliul Județean Hunedoara a publicat lista salariilor pe care le primesc conducerea și angajații instituției.

Conform documentelor puse la dispoziție de Consiliul Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor are un salariu de 18.720 de lei, la care se adaugă o indemnizație de 4.680 de lei, pentru implementarea de proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabil. Vicepreședinții Alin Țambă și Ion Bădin au salarii de bază de câte 16.640 de lei, la care se adaugă venituri de câte 4.160 de lei, pentru implementarea de proiecte finanțate din fonduri europene. Costel Avram, administratorul public al județului, are un salariu de bază de 20.700 lei, la care se adaugă indemnizația de hrană în valoare de 347 de lei.

Secretarul județului Hunedoara are un salariu de 15.860 de lei, plus indemnizația de hrană de 347 de lei, arhitectul șef primește un salariu de bază de 14.140 de lei, la care se adaugă indemnizația de hrană de 347 de lei și cea pentru implementarea proiectelor europene, de 2.153 de lei.

Directorii executivi din cadrul CJ Hunedoara au salarii de bază de 13.460 de lei, la care se adaugă indemnizații de peste circa 3.000 de lei, șefii de servicii din cadrul instituției primesc salarii de bază de până la 11.860 de lei, plus indemnizații, consilierii au salarii de bază între 4.500 și peste 9.000 de lei, muncitorii calificați și șoferii primesc salarii de bază de până la 4.933 de lei la care se adaugă indemnizațiile de harnă. Cele mai mici salarii le au îngrijitorii de la CJ Hunedoara: 3.344 lei – salariul de bază și indemnizația de 347 de lei.

Au fost majorate în acest an cu 25 la sută indemnizațiile lunare ale președintelui și vicepreședinților Consililui județean, pentru implementarea de proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile, se arată în documentul instituției.

Comentarii FB

comentarii
2 thoughts on “Ce salarii primesc angajații Consiliului Județean Hunedoara

  1. C

    Pot fi publicate proiectele finantate pe fonduri europene? Asa sa vedem si noi cum lucreaza conducatorii judetului! Pun pariu ca au o echipa care lucreaza cu acele proiecte ca nu mi-i imaginez pe cei mentionati sa scrie o litera pe computer referitoare la acele proiecte!!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *