Al doilea proces pentru „monstrul din parc”

622

Hunedoreanul Alexandru Cobzaru (29 de ani), tânărul care a trântit în cap un copil de 13 ani, într-un loc de joacă din municipiu, este trimis în judecată în două dosare penale. Tribunalul Hunedoara a constatat legalitatea sesizării instanței de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara și a dispus începerea judecății acestuia pentru tentativă de omor și tulburarea liniștii publice.

„În fapt, inculpatul C.A., la data de 7 februarie 2021, în jurul orelor 15:35, pe fondul unei stări tensionate generată de cearta dintre persoana vătămată minoră în vârstă de 13 ani şi un alt minor în vârstă de 8 ani – fiul concubinei sale, care se aflau în parcul de joacă pentru copii, situat în spatele blocului G2 de pe bulevardul Dacia din municipiul Hunedoara, loc în care se aflau atât copii, cât şi persoane adulte, a prins-o pe persoana vătămată minoră cu mâinile de gât, a ridicat-o la aproximativ doi metri înălţime (deasupra capului inculpatului), după care a proiectat-o cu putere de pământ, producându-i o fractură de os occipital cu dehiscenţă de doi mm, leziune care necesită 25-30 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, tulburând ordinea şi liniştea publică”, arătau reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Copilul trântit în cap de Alexandru Cobzaru a suferit o fractură craniană, în zona occipitală, cu pierdere de cunoştinţă şi amnezie retrogradă şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. Ulterior, agresorul a fost reţinut și arestat preventiv.

Cobzaru va fi judecat și pentru violență în familie, la Judecătoria Hunedoara. Victima sa este fiul concubinei sale, de opt ani, pe care, după ce a comis prima agresiune, l-a trântit de tartan, plecând apoi liniştit spre casă.

Scenele violente din locul de joacă au fost filmate cu un telefon mobil, iar mii de oameni care le-au vizionat pe rețelele de socializare au cerut pedepsirea aspră bătăuşului din Hunedoara. El a recunoscut fapta şi a susţinut că nu şi-a putut controla furia, aflând că minorii s-au certat. Alexandru Cobzaru se află în prezent în arest preventiv. Copilul rănit la cap a fost externat, între timp, din spital.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.