A început vaccinarea „direct din mașină” la Deva

733

Sâmbătă dimineața a început la Deva acțiunea de vaccinare direct din mașină -„Drive Thru”. Centrul, primul de acest fel din țară, se află în parcarea Complexului Comercial „Shopping City Deva” și sunt organizate patru fluxuri de vaccinare cu serul produs de „Pfizer BioNTech”, a informat Prefectura Județului Hunedoara.

„În primele două ore de la deschidere s-au vaccinat peste 200 de persoane care au sosit cu autoturismele în parcarea complexului comercial, în zona amenajată în acest scop. Reamintim că acest centru de vaccinare direct din mașină are activitate zilnică, între orele 10.00 și 19.00. Persoanele care doresc să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu, o pot face prezentând actul de identitate, fără a fi nevoie de înscrierea în prealabil în platforma națională”, a informat Lucian Morogan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Județului Hunedoara.

Chestionarul de triaj și cel de consimțământ pot fi descărcate de pe site-ul DSP Hunedoara (asphd.ro) sau pot fi obținute la centrul de vaccinare.

Foto: Prefectura Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
2 thoughts on “A început vaccinarea „direct din mașină” la Deva

  1. C

    Studiu clinic pana in 2023, mai cititi ….deci nu poate fi numita vaccinare sau mai rau imunizare! Atunci de ce se intampla acele efecte adverse, despre care nu se spun prea multe in foile online? Fiti echidistanti si descrieti cate efecte secundare s-au produs…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.