Heral Consult IPURL – Anunț

Subscrisa Heral Consult IPURL cu sediul în Orăştie, str. Nicolae Bălcescu, nr. 4, jud. Hunedoara în calitate de lichidator judiciar al SC Kenaan Land SRL – în faliment, cu sediul în Vulcan, str. N. Titulescu, nr. 50, judeţul Hunedoara aduce la cunoştinţă faptul că:
Urmare a depunerii ofertei de cumpărare la preţul de 11.000 lei, Adunarea creditorilor a debitoarei SC Kenaan Land SRL, în şedinţa din data de 05.10.2020, ora 10.00, a aprobat perfectarea acestei vânzări, respectiv a bunului imobil compus spațiu comercial situat în Lupeni, str. Viitorului, bl. 1, sc. 2, parter, jud. Hunedoara, aparţinând societăţii debitoare către ofertantul Vană Cătălin Daniel. Conform prevederilor legale, data de 05.11.2020, ora 12 00 este stabilită în
vederea organizării şedinţei de licitaţie cu supraofertare.
Pasul de supraofertare este stabilit la 1.100 lei. Astfel orice persoană care doreşte să cumpere trebuie să facă SUPRAOFERTĂ DE CUMPĂRARE pentru un preţ mai mare de 11.000 lei, cu respectarea pasului de supraofertare de 1.100 lei. Supraofertele se depun până în preziua şedinţei de licitaţie, inclusiv prin poştă, la sediul lichidatorului judiciar din Orăştie, str. N. Bălcescu, nr. 4, jud. Hunedoara.
Informaţii suplimentare puteţi obţine la nr. de tel: 0254-240807.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!