Comuna Lunca Cernii de Jos- Anunţ public

261

Comuna Lunca Cernii de Jos, titular al proiectuluiModernizare drum comunal şi drumuri vicinale, în Comuna Lunca Cernii de Jos, jud.Hunedoara”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Hunedoara, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Modernizare drum comunal şi drumuri vicinale în Comuna Lunca Cernii de Jos, jud.Hunedoara”, propus a fi amplasat în comuna Lunca Cernii de Jos, satele Lunca Cernii de Jos, Lunca Cernii de Sus, Ciumita, Fanatana, Gura Bordului, Meria, Negoiu, Valea Babii, strada DC103, drumuri vicinale, judeţul Hunedoara.

Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Hunedoara, loc. Deva str. Aurel Vlaicu nr. 25, în zilele de luni – joi, între orele 8.00- 16.00 şi vineri, între orele 8.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmhd.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de încadrare, în termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.