Anunţ public privind decizia etapei de încadrare – COMPLEX VAŢA BĂI

293

COMPLEX VAŢA BĂI,  titular al proiectului „Noi capacităţi de producere a energiei electrice din surse RES pentru Complex Vaţa Băi”, ce va fi realizat în com. Vaţa de Jos, sat Vaţa de Jos, nr 17., jud. Hunedoara, anunţă publicul interest asupra luării deciziei etapei de incadrare de către APM Hunedoara în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Noi capacităţi de producere a energiei electrice din surse RES pentru Complex Vaţa Băi”, ce va fi realizat în com. Vaţa de Jos, sat Vaţa de Jos, nr 17., jud. Hunedoara,

Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Hunedoara, loc. Deva str. Aurel Vlaicu nr. 25, în zilele de luni – joi, între orele 8.00- 16.00 şi vineri, între orele 8.00-14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmhd.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de încadrare, în termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *