Anunţ public

185

STOICA COSTEL, titular al proiectului: ,,CONSTRUIRE PENSIUNE ȘI ÎMPREJMUIRE’’, situat în localitatea Teliucu Inferior, sat Cinciș-Cerna, strada Lacului, CF 62055, județul Hunedoara, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:,,CONSTRUIRE PENSIUNE ȘI ÎMPREJMUIRE’’ situat în localitatea Teliucu Inferior, sat Cinciș-Cerna, strada Lacului, CF 62055, judetul Hunedoara.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Hunedoara, din Deva, str. Aurel Vlaicu, nr. 25, în zilele de luni- joi, între orele 8,00-16,00, iar vineri între orele 8,00 – 14,00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmhd.anpm.ro
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *