Un șofer din Ghelari a „comis-o” de două ori în aceeași zi

139

Duminică, polițiștii rutieri au fost, din nou, prezenți în trafic, și au efectuat obișnuitele controale.

Ca de fiecare dată în sfârșiturile de săptămână, „recolta” polițiștilor a fost una bogată, în trafic fiind descoperiți mai mulți șoferi care se urcaseră la volan, deși anterior consumaseră băuturi alcoolice.

În neregulă totală

În controalele lor de pe șoselele din județ, polițiștii rutieri au depistat și un conducător auto care a „comis-o” de două ori în cursul aceleiași zile. Mai exact, echipajul de poliție rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara a oprit în trafic, pe bulevardul Traian, din localitate, autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Ghelari. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din aceeași zi, dar de la ora 00:30, când a fost oprit de poliţiştii rutieri în trafic, pe raza municipiului Deva şi testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,37  mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Au pățit-o și alții

În aceeași zi în plasa polițiștilor au mai căzut și alți șoferi care se „cinstiseră” înainte de a se urca la volan. Astfel, din punct de vedere cronologic, în jurul orei 00:40, polițiștii Biroului Rutier Petroșani au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani,  din municipiu, care conducea un autoturism pe strada General Vasile Milea, din localitate, deşi se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,59 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Apoi, în jurul orei 04:45, poliţiştii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Hațeg au oprit în trafic, pe strada Viilor, din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Sălașu de Sus. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În fine, în jurul orei 11:30, poliţiştii au oprit în trafic, pe raza orașului Petrila, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 38  de ani, din localitate. Acesta a fost testat  cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,79 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În toate cazurile prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.