ÎN WEEK-END: Start în “Raliul Frumuseţii 2013”!

Singura întrecere automobilistică din România dedicată exclusiv femeilor va include o nouă probă specială la ediţia din acest an

 COMPETIŢIE. „Raliul Frumuseţii 2013” ia startul sâmbătă dimineaţă, din centrul Devei, şi se desfăşoară pe un traseu de 60 de kilometri, între Deva şi Geoagiu-Băi

 „Raliul Frumuseţii” – ediţia 17 debutează sâmbătă, la ora 9, în centrul Devei, şi va alinia la start peste 15 echipaje din judeţele Hunedoara, Alba şi Caraş-Severin.

Singura întrecere automobilistică din România dedicată exclusiv femeilor se desfăşoară pe un traseu de 60 de kilometri, care va străbate localităţile Deva, Simeria, Hunedoara, Uroi, Rapoltu Mare, Geoagiu şi Geoagiu-Băi. Concursul include trei probe speciale şi este organizat pe trei categorii de autovehicule – peste 1.600 cmc, între 1601 şi 2000 cmc şi peste 2.001 cmc.

 

Probă nouă în concurs

„La ediţia din acest an am pregătit concurentelor o nouă probă specială – o probă de îndemânare, care va avea loc în centrul Simeriei”, explică directorul concursului, Ştefan Varga.

„Raliul Frumuseţii 2013” începe sâmbătă, la ora 9, cu o probă de îndemnânare, care se va desfăşura în faţa Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

Startul oficial al competiţiei va avea loc la ora 10.31, din centrul Devei, iar concurentele vor avea parte şi de o probă de viteză – la Hunedoara, în faţa Hotelului „Rusca”.

traseu

Premiile competiţiei

„Raliul Frumuseţii” se încheie la Geoagiu-Băi, iar premierea câştigătorilor va avea loc la ora 17, în incinta Complexului „Băile Daco Romane”. Pe lângă premiile I, II şi III, vor fi acordate şi premii speciale – pentru cel mai bun copilot, cea mai cochetă maşină, premiul pentru fair-play şi titlul „Miss Raliul Frumuseţii 2013”.

Potrivit organizatorilor, valoarea totală a premiilor este de 900 de lei. afis

Înscrierile la concurs se pot face până astăzi, la ora 14, iar pentru echipajele din alte judeţe – până sâmbătă, la ora 7.

Organizatorii evenimentului sunt ACR Filiala Deva-Hunedoara şi Clubul Sportiv Autokarting Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Judeţean Hunedoara.

 

[box type=”info”] 150 de lei

este taxa de înscriere la „Raliul Frumuseţii 2013”[/box]

 

 

 Vizitaţi meniul Timp Liber de pe site-ul zhd.ro pentru a afla destinaţii potrivite de petrecere a timpului liber în acest WEEK-END !

 

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
BISERICA ROTONDĂ DE LA GEOAGIU         Transalpina Pădurenilor. Cum arată noua șosea din munții Hunedoarei, după finalizare         ALERTĂ. Peste 70 de cazuri noi de Covid 19 în județul Hunedoara         Angajat al Minei Lupeni, infectat cu noul coronavirus         Ecaterina Andronescu: „Nu sunt de acord să eliminăm educația tehnologică!”         După 16 ani și 4 mandate de primar, Gheorghe Ile se retrage din cursa electorală         Noul coronavirus lovește devastator în județul Hunedoara. Nouă localități, la limita carantinării         Ioan de Hunedoara a fost omagiat de hunedoreni         Povestea științifică a Cetății Deva         Situație dramatică în Orăștie: Tâmpenia „Nu purtați mască”, „Nu este Covid 19” dă roade. Finanțele – închise, în urma infectării unor angajate         Dosarul retrocedărilor controversate din Retezat, soluționat după un deceniu. Ce a decis instanța         Fortificația Sarmizegetusei Regia va fi restaurată integral         Începe distribuirea unor produse alimentare destinate anumitor categorii de persoane din Deva         Muncă la negru pe șantierul căii ferate Simeria – Gurasada         Din bugetul județului Hunedoara se va amenaja un compartiment destinat tratării pacienților cardiaci critici         CJ Hunedoara: Încă 3 milioane de lei pentru drumurile județene         CJ Hunedoara va finanța închiderea deponeului neconform de la Vulcan         Ioan Emanuel Clej (ALDE) candidează la funcția de primar al Devei         Mircea Moloț (ALDE) candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara         Petrecere în plină stradă, într-un cartier din Hunedoara