ÎN WEEK-END: Start în “Raliul Frumuseţii 2013”!

Singura întrecere automobilistică din România dedicată exclusiv femeilor va include o nouă probă specială la ediţia din acest an

 COMPETIŢIE. „Raliul Frumuseţii 2013” ia startul sâmbătă dimineaţă, din centrul Devei, şi se desfăşoară pe un traseu de 60 de kilometri, între Deva şi Geoagiu-Băi

 „Raliul Frumuseţii” – ediţia 17 debutează sâmbătă, la ora 9, în centrul Devei, şi va alinia la start peste 15 echipaje din judeţele Hunedoara, Alba şi Caraş-Severin.

Singura întrecere automobilistică din România dedicată exclusiv femeilor se desfăşoară pe un traseu de 60 de kilometri, care va străbate localităţile Deva, Simeria, Hunedoara, Uroi, Rapoltu Mare, Geoagiu şi Geoagiu-Băi. Concursul include trei probe speciale şi este organizat pe trei categorii de autovehicule – peste 1.600 cmc, între 1601 şi 2000 cmc şi peste 2.001 cmc.

 

Probă nouă în concurs

„La ediţia din acest an am pregătit concurentelor o nouă probă specială – o probă de îndemânare, care va avea loc în centrul Simeriei”, explică directorul concursului, Ştefan Varga.

„Raliul Frumuseţii 2013” începe sâmbătă, la ora 9, cu o probă de îndemnânare, care se va desfăşura în faţa Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

Startul oficial al competiţiei va avea loc la ora 10.31, din centrul Devei, iar concurentele vor avea parte şi de o probă de viteză – la Hunedoara, în faţa Hotelului „Rusca”.

traseu

Premiile competiţiei

„Raliul Frumuseţii” se încheie la Geoagiu-Băi, iar premierea câştigătorilor va avea loc la ora 17, în incinta Complexului „Băile Daco Romane”. Pe lângă premiile I, II şi III, vor fi acordate şi premii speciale – pentru cel mai bun copilot, cea mai cochetă maşină, premiul pentru fair-play şi titlul „Miss Raliul Frumuseţii 2013”.

Potrivit organizatorilor, valoarea totală a premiilor este de 900 de lei. afis

Înscrierile la concurs se pot face până astăzi, la ora 14, iar pentru echipajele din alte judeţe – până sâmbătă, la ora 7.

Organizatorii evenimentului sunt ACR Filiala Deva-Hunedoara şi Clubul Sportiv Autokarting Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Judeţean Hunedoara.

 

[box type=”info”] 150 de lei

este taxa de înscriere la „Raliul Frumuseţii 2013”[/box]

 

 

 Vizitaţi meniul Timp Liber de pe site-ul zhd.ro pentru a afla destinaţii potrivite de petrecere a timpului liber în acest WEEK-END !

 

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare