ÎN WEEK-END: Start în “Raliul Frumuseţii 2013”!

Singura întrecere automobilistică din România dedicată exclusiv femeilor va include o nouă probă specială la ediţia din acest an

 COMPETIŢIE. „Raliul Frumuseţii 2013” ia startul sâmbătă dimineaţă, din centrul Devei, şi se desfăşoară pe un traseu de 60 de kilometri, între Deva şi Geoagiu-Băi

 „Raliul Frumuseţii” – ediţia 17 debutează sâmbătă, la ora 9, în centrul Devei, şi va alinia la start peste 15 echipaje din judeţele Hunedoara, Alba şi Caraş-Severin.

Singura întrecere automobilistică din România dedicată exclusiv femeilor se desfăşoară pe un traseu de 60 de kilometri, care va străbate localităţile Deva, Simeria, Hunedoara, Uroi, Rapoltu Mare, Geoagiu şi Geoagiu-Băi. Concursul include trei probe speciale şi este organizat pe trei categorii de autovehicule – peste 1.600 cmc, între 1601 şi 2000 cmc şi peste 2.001 cmc.

 

Probă nouă în concurs

„La ediţia din acest an am pregătit concurentelor o nouă probă specială – o probă de îndemânare, care va avea loc în centrul Simeriei”, explică directorul concursului, Ştefan Varga.

„Raliul Frumuseţii 2013” începe sâmbătă, la ora 9, cu o probă de îndemnânare, care se va desfăşura în faţa Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

Startul oficial al competiţiei va avea loc la ora 10.31, din centrul Devei, iar concurentele vor avea parte şi de o probă de viteză – la Hunedoara, în faţa Hotelului „Rusca”.

traseu

Premiile competiţiei

„Raliul Frumuseţii” se încheie la Geoagiu-Băi, iar premierea câştigătorilor va avea loc la ora 17, în incinta Complexului „Băile Daco Romane”. Pe lângă premiile I, II şi III, vor fi acordate şi premii speciale – pentru cel mai bun copilot, cea mai cochetă maşină, premiul pentru fair-play şi titlul „Miss Raliul Frumuseţii 2013”.

Potrivit organizatorilor, valoarea totală a premiilor este de 900 de lei. afis

Înscrierile la concurs se pot face până astăzi, la ora 14, iar pentru echipajele din alte judeţe – până sâmbătă, la ora 7.

Organizatorii evenimentului sunt ACR Filiala Deva-Hunedoara şi Clubul Sportiv Autokarting Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Judeţean Hunedoara.

 

[box type=”info”] 150 de lei

este taxa de înscriere la „Raliul Frumuseţii 2013”[/box]

 

 

 Vizitaţi meniul Timp Liber de pe site-ul zhd.ro pentru a afla destinaţii potrivite de petrecere a timpului liber în acest WEEK-END !

 

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

opt + 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Recompensă pentru găsirea motocicletei furate         Tatra Mică – o destinație de vară accesibilă         Hunedoara a semnat la ADR Vest două contracte de 20 de milioane de euro pentru modernizarea orașului         Noua șosea de poveste din Ținutul Pădurenilor         Tragedie în Hunedoara         Operațiune DIICOT în Deva: „Arestare în direct”         Ecologizare cu liceenii voluntari în Parcul Dendrologic din Simeria         Un hunedorean, pe podium la Campionatele europene de Karate         Cum arată autostrada Lugoj – Deva, cu o lună înainte de deschidere         Sărbătoare la Mănăstirea Prislop         Accident rutier grav. Șoseaua devastată a Lacului Cinciș face victime         Cele mai recente imagini de pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Vestea mult așteptată de hunedoreni. A intrat în șantier drumul județean Hunedoara – Călan         Carmen Hărău, senator PNL: “Va cădea guvernul Dăncilă?”         WINKLER DESPRE PRIORITĂȚILE PPE. Finanțarea corespunzătoare a Politicii Agricole și celei de Coeziune         SĂNĂTATE “Donăm sânge pentru oamenii orașului”         Ștrandul Municipal din Deva își deschide porțile         Ministrul Răzvan Cuc pe șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva. Când vor fi gata Loturile 3 și 4         Mai puțini turiști în Retezat, după închiderea drumului spre Poiana Pelegii         O viperă uriașă găsită în Sarmizegetusa Regia, pe Soarele de Andezit