ÎN WEEK-END: Start în “Raliul Frumuseţii 2013”!

Singura întrecere automobilistică din România dedicată exclusiv femeilor va include o nouă probă specială la ediţia din acest an

 COMPETIŢIE. „Raliul Frumuseţii 2013” ia startul sâmbătă dimineaţă, din centrul Devei, şi se desfăşoară pe un traseu de 60 de kilometri, între Deva şi Geoagiu-Băi

 „Raliul Frumuseţii” – ediţia 17 debutează sâmbătă, la ora 9, în centrul Devei, şi va alinia la start peste 15 echipaje din judeţele Hunedoara, Alba şi Caraş-Severin.

Singura întrecere automobilistică din România dedicată exclusiv femeilor se desfăşoară pe un traseu de 60 de kilometri, care va străbate localităţile Deva, Simeria, Hunedoara, Uroi, Rapoltu Mare, Geoagiu şi Geoagiu-Băi. Concursul include trei probe speciale şi este organizat pe trei categorii de autovehicule – peste 1.600 cmc, între 1601 şi 2000 cmc şi peste 2.001 cmc.

 

Probă nouă în concurs

„La ediţia din acest an am pregătit concurentelor o nouă probă specială – o probă de îndemânare, care va avea loc în centrul Simeriei”, explică directorul concursului, Ştefan Varga.

„Raliul Frumuseţii 2013” începe sâmbătă, la ora 9, cu o probă de îndemnânare, care se va desfăşura în faţa Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

Startul oficial al competiţiei va avea loc la ora 10.31, din centrul Devei, iar concurentele vor avea parte şi de o probă de viteză – la Hunedoara, în faţa Hotelului „Rusca”.

traseu

Premiile competiţiei

„Raliul Frumuseţii” se încheie la Geoagiu-Băi, iar premierea câştigătorilor va avea loc la ora 17, în incinta Complexului „Băile Daco Romane”. Pe lângă premiile I, II şi III, vor fi acordate şi premii speciale – pentru cel mai bun copilot, cea mai cochetă maşină, premiul pentru fair-play şi titlul „Miss Raliul Frumuseţii 2013”.

Potrivit organizatorilor, valoarea totală a premiilor este de 900 de lei. afis

Înscrierile la concurs se pot face până astăzi, la ora 14, iar pentru echipajele din alte judeţe – până sâmbătă, la ora 7.

Organizatorii evenimentului sunt ACR Filiala Deva-Hunedoara şi Clubul Sportiv Autokarting Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Judeţean Hunedoara.

 

[box type=”info”] 150 de lei

este taxa de înscriere la „Raliul Frumuseţii 2013”[/box]

 

 

 Vizitaţi meniul Timp Liber de pe site-ul zhd.ro pentru a afla destinaţii potrivite de petrecere a timpului liber în acest WEEK-END !

 

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva