WEEK-END. Route68 SummerFest 2013 – Distracţie, adrenalină şi mega-concerte!

 Fă-ţi bagajele pentru distracţie! Ia-ţi prietenii şi vino la cel mai tare festival al verii din vestul ţării!  Vineri şi sâmbătă, distracţia se mută la 30 de kilometri de Deva – în Gurasada Park

VAMA SE MUTĂ PE VALEA MUREŞULUI. Mii de persoane sunt aşteptate pe cele 20 de hectare de pădure din incinta Gurasada Park, să petreacă două zile fierbinţi şi două nopţi albe la ediţia III a Route68 SummerFest. Evenimentul se numără de doi ani consecutiv pe lista nominalizărilor la premiile Metalhead - „Best Romanian Festival”

VAMA SE MUTĂ PE VALEA MUREŞULUI. Mii de persoane sunt aşteptate pe cele 20 de hectare de pădure din incinta Gurasada Park, să petreacă două zile fierbinţi şi două nopţi albe la ediţia III a Route68 SummerFest. Evenimentul se numără de doi ani consecutiv pe lista nominalizărilor la premiile Metalhead – „Best Romanian Festival”

Cel mai important festival de muzică din vestul României începe, vineri, la Gurasada Park.

Timp de două zile, organizatorii Route68 SummerFest promit distracţie la maximum, adrenalină şi mega-concerte. Vineri vor urca pe scenă The Case (ora 20), Coma (ora 21.15), Alternosfera (ora 22.30) şi The Rock (ora 23.45), iar sâmbătă – Castor 604 (ora 19), El Negro (ora 20.15), E.M.I.L. (ora 21.30), Vama (ora 22.45) şi Şuie Paparude (ora 24). La ora 1.30 – Summerbreak Afterparty cu TreiPic, Pietonu’ şi Whiteroly.

 

68 de premii la Route68 Bike Marathon afis

Cine are poftă de adrenalină, poate pedala în forţă, sâmbătă, la prima ediţie a celui mai muzical maraton cross-country de ciclism al verii – Route68 Bike Marathon.

Cursa se desfăşoară pe două trasee – Maraton (40 kilometri) şi Adventure (25 kilometri). Peste 140 de concurenţi din judeţele Hunedoara, Alba, Arad, Sibiu, Timiş, Bihor, Cluj, Mureş, Caraş-Severin, Buzău şi municipiul Bucureşti s-au înscris, până acum, la competiţia care pune în joc 68 de premii. Toţi participanţii trebuie să aibă cască de protecţie şi carte de identitate.

Distracţia continuă cu tiroliană, escaladă, lasertag, zorbing şi tir cu arcul. Pe durata festivalului, preţul unui bilet pentru tiroliană va fi 10 lei/persoană, iar pentru traseele de escaladă – 35 de lei/persoană. De la Gurasada Park nu vor lipsi nici expoziţiile de artă şi târgul de obiecte handmade.

Biletele pentru Route68 SummerFest 2013 costă 35 de lei pe zi sau 50 de lei – un abonament pentru două zile, cu campare inclusă, şi pot fi achiziţionate inclusiv la intrarea în parcul festivalului.

 

Cazare în camping

Principala modalitate de cazare pe durata evenimentului este cortul, iar pentru cei prea obosiţi să mai ajungă în sacul de dormit, organizatorii au pregătit hamace confortabile. Zona de campare va fi supravegheată de către agenţi de pază pe toată durata desfăşurării festivalului. Pentru a evita situaţiile neplăcute, participanţii la Route68 SummerFest 2013 sunt avertizaţi să nu campeze în alte zone decât cele semnalizate corespunzător.

Posesorii de bilete tip abonament vor beneficia de campare gratuită, iar pentru posesorii de bilete pentru o zi, taxa de campare este 10 lei/persoană. În zonă sunt amenajare duşuri şi toalete ecologice – taxa pentru duş este 5 lei/persoană, iar pentru toaletă – 1 leu/persoană.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute