WEEK-END. Route68 SummerFest 2013 – Distracţie, adrenalină şi mega-concerte!

 Fă-ţi bagajele pentru distracţie! Ia-ţi prietenii şi vino la cel mai tare festival al verii din vestul ţării!  Vineri şi sâmbătă, distracţia se mută la 30 de kilometri de Deva – în Gurasada Park

VAMA SE MUTĂ PE VALEA MUREŞULUI. Mii de persoane sunt aşteptate pe cele 20 de hectare de pădure din incinta Gurasada Park, să petreacă două zile fierbinţi şi două nopţi albe la ediţia III a Route68 SummerFest. Evenimentul se numără de doi ani consecutiv pe lista nominalizărilor la premiile Metalhead - „Best Romanian Festival”

VAMA SE MUTĂ PE VALEA MUREŞULUI. Mii de persoane sunt aşteptate pe cele 20 de hectare de pădure din incinta Gurasada Park, să petreacă două zile fierbinţi şi două nopţi albe la ediţia III a Route68 SummerFest. Evenimentul se numără de doi ani consecutiv pe lista nominalizărilor la premiile Metalhead – „Best Romanian Festival”

Cel mai important festival de muzică din vestul României începe, vineri, la Gurasada Park.

Timp de două zile, organizatorii Route68 SummerFest promit distracţie la maximum, adrenalină şi mega-concerte. Vineri vor urca pe scenă The Case (ora 20), Coma (ora 21.15), Alternosfera (ora 22.30) şi The Rock (ora 23.45), iar sâmbătă – Castor 604 (ora 19), El Negro (ora 20.15), E.M.I.L. (ora 21.30), Vama (ora 22.45) şi Şuie Paparude (ora 24). La ora 1.30 – Summerbreak Afterparty cu TreiPic, Pietonu’ şi Whiteroly.

 

68 de premii la Route68 Bike Marathon afis

Cine are poftă de adrenalină, poate pedala în forţă, sâmbătă, la prima ediţie a celui mai muzical maraton cross-country de ciclism al verii – Route68 Bike Marathon.

Cursa se desfăşoară pe două trasee – Maraton (40 kilometri) şi Adventure (25 kilometri). Peste 140 de concurenţi din judeţele Hunedoara, Alba, Arad, Sibiu, Timiş, Bihor, Cluj, Mureş, Caraş-Severin, Buzău şi municipiul Bucureşti s-au înscris, până acum, la competiţia care pune în joc 68 de premii. Toţi participanţii trebuie să aibă cască de protecţie şi carte de identitate.

Distracţia continuă cu tiroliană, escaladă, lasertag, zorbing şi tir cu arcul. Pe durata festivalului, preţul unui bilet pentru tiroliană va fi 10 lei/persoană, iar pentru traseele de escaladă – 35 de lei/persoană. De la Gurasada Park nu vor lipsi nici expoziţiile de artă şi târgul de obiecte handmade.

Biletele pentru Route68 SummerFest 2013 costă 35 de lei pe zi sau 50 de lei – un abonament pentru două zile, cu campare inclusă, şi pot fi achiziţionate inclusiv la intrarea în parcul festivalului.

 

Cazare în camping

Principala modalitate de cazare pe durata evenimentului este cortul, iar pentru cei prea obosiţi să mai ajungă în sacul de dormit, organizatorii au pregătit hamace confortabile. Zona de campare va fi supravegheată de către agenţi de pază pe toată durata desfăşurării festivalului. Pentru a evita situaţiile neplăcute, participanţii la Route68 SummerFest 2013 sunt avertizaţi să nu campeze în alte zone decât cele semnalizate corespunzător.

Posesorii de bilete tip abonament vor beneficia de campare gratuită, iar pentru posesorii de bilete pentru o zi, taxa de campare este 10 lei/persoană. În zonă sunt amenajare duşuri şi toalete ecologice – taxa pentru duş este 5 lei/persoană, iar pentru toaletă – 1 leu/persoană.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bradul de Crăciun la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva         ADMINISTRAŢIE. Cresc preţurile şi subvenţia la agentul termic din sistem centralizat la Deva         S-a răsturnat cu mașina în șanț         Alimente pentru sărmani oferite de Episcopia Devei şi Hunedoarei         Parcul Corvin din Hunedoara va fi transformat într-unul al copiilor         DEVA. Termen prelungit pentru eliberarea biletelor gratuite de transport local         Jupânii criminali ai șoselelor. Ce a putut face un șofer de bolid pe DN 7         Accident grav la o exploatare forestieră         Un vârstnic și soția sa au fost găsiți morți         Gestul nobil al unui localnic din Bobâlna         Revelion în aer liber la Deva și Hunedoara         S-A FĂCUT ECOLOGIST. Conducerea centrală PER confirmă: Mareş este preşedinte la Hunedoara         Birou europarlamentar USR la Deva         UNDE SE RĂRESC PĂDURILE. Lista noilor exploatări forestiere din 2020, în județul Hunedoara         Arheolog reclamat în instanță după o poză în faţa Consiliului Judeţean: „Aveți grijă unde vă fotografiați”         Noul program Erasmus, cât mai echitabil și inclusiv         Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval