BENEFICIILE TRATAMENTELOR NATURISTE ASUPRA SĂNĂTĂŢII NOASTRE

Adriana Vlad

Adriana Vlad

În ultimii ani, tot mai mulţi oameni se îndreaptă spre tratamente naturiste. Dezamăgiţi de medicamentele de sinteză şi încurajaţi de efectele benefice ale metodelor naturale de vindecare a bolilor, oamenii pun din ce în ce mai mult accent pe tratamentele naturiste. În emisiunea de astăzi vedem cum şi cele mai grave boli pot fi învinse printr-un tratament homeopat, dar şi prin credinţa că miracolul divin există.

 

CU CREDINŢĂ ŞI SPERANŢĂ TOATE BOLILE ÎŞI GĂSESC REMEDIU

Homeopatia este o metodă ştiinţifică de tratament medical care stimulează tendinţa naturală de vindecare a organismului, folosind medicamente preparate din substanţe de origine minerală, vegetală şi animală. Aceste medicamente se numesc remedii homeopatice şi sunt lipsite de toxicitate. Adriana Vlad este profesoară de limba şi literatura română la o şcoală din Deva. Încercată de viaţă, Adriana Vlad nu s-a dat bătută, dar cu credinţă în Dumnezeu şi în propriile forţe, aceasta nu doar că s-a vindecat de o boală aparent fără remediu, sterilitate secundară, ci a ajuns unul dintre cei mai căutaţi specialişti în terapii naturiste din România. „În urma cu vrea 15-16 ani am fost diagnosticată cu anumite afecţiuni. Pentru a trata aceste probleme, am încercat să mă tratez cu tratamente medicamentoase, care mi-au afectat şi alte organe şi mi-au slabit sistemul imunitar, iar în timp am fost diagnosticată cu sterilitate secundară. Sigur că pentru o femeie crează un disconfort psihologic destul de mare mai ales că toţi medicii la care am fost au spus că nu o să mă vindec niciodată de afecţiunile pe care le am sau să am vreodată copii. Eu nu am cedat şi în primul rând am încercat să găsesc o încurajare pe parte spirituală şi am simţit că niciun doctor nu poate să fie Dumnezeu pe lumea aceasta. Dacă Dumnezeu vrea, mută şi munţii, asta le spun şi pacientelor mele. După aceea am încercat să experimentez tot felul de tratamente naturiste, însă costurile erau foarte mari. Bunica mea, pasionată de plante medicinale avea cărţi foarte vechi pe această temă şi aşa am început să combin de acolo tot felul de reţete. Am început cu ceaiuri şi tincturi şi am observat că acestea mă fac să mă simt mult mai bine. Aşa am ajuns să iau legătura cu o farmacistă din Bucureşti care prepara nişte ovule ginecologice doar pe bază de produse apicole. Pentru că acestea erau extrem de costisitoare şi nu mi-am permis să îmi achiziţionez decât pentru o lună, m-am hotărât să mi le prepar singură şi aşa am decis să urmez şi cursurile Colegiului de Farmacie unde am învăţat toate detaliile privind prepararea acestor ovule”, a declarat Adriana Vlad de la farmaciile Elite Nutriţia, nutriţionist şi specialist în terapii naturiste.

AFECŢIUNILE GINECOLOGICE TRATATE CU PRODUSE NATURISTE

 

Aşa a ajuns Adriana Vlad să deţină, în Deva, două farmacii exclusiv cu produse naturiste, iar ovulele pe care aceasta le produce, după o reţetă proprie, să fie soluţia la multe afecţiuni ginecologice. Aceste ovule sunt folosite pentru tratarea tuturor afcetiunilor ginecologice, de la infectii pana la chisturi ovariene si fibroame uterine. „În primul rând sunt decongestionante, reglează PH-ul vaginal. Aceste ovule sunt extrem de benefice în afecţiuni care presupun anumite dereglări hormonale, cum ar fi chistul ovarian sau fibromul uterin. În ceea ce priveşte chisturile ovariene am avut rezultate extraordinare. N-am avut pe nimeni care în trei luni de la administrarea tratamentului să nu se vindece, să nu îi dispară acel chist ovarian”, a declarat Adriana Vlad de la Elite Nutriţia

 

ÎN ORICE AFECŢIUNE TREBUIE TRATATĂ ÎN PRIMUL RÂND CAUZA

 

Mai mult decât atât specialistul în terapii naturiste, Adriana Vlad este de părere că între cele doua profesii, cea de profesoară şi cea de nutriţionist este o legătură foarte strânsă. Ambele necesită o cunoaştere foarte bună a psihologiei şi a logicii, pentru că fiecare persoană este unică în felul său. De aceea, tratamentul trebuie individualizat pe fiecare în parte. La toate aceste se adaugă necesitatea unei bune comunicări şi nu în ultimul rând dragostea faţă de oameni, faţă de copii.

 

 

Dacă aveţi anumite probleme de sănătate sau curiozităţi la care doriţi să vă răspundă specialiştii în domeniu, trimiteţi-ne mesajele dumneavoastră pe adresa de e-mail redactie.hdtv@gmail.com, sau ne puteţi contacta la numărul de telefon 0354. 738. 999. De asemenea ne puteţi scrie pe pagina noastră de facebook sanatatesifrumusetehunedoaratv.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!