ZIUA MARII FINALE! “Decebal” sau “Matei Corvin”?

Echipele de fotbal ale Colegiului Național “Decebal” din Deva și Colegiului Tehnic “Matei Corvin” din Hunedoara s-au calificat în finala mare a celei de- a VI-a ediții a Cupei “BIG FM” a liceelor la fotbal programată să se dispute în această seară cu începere de la ora 20:30 în Sala Sporturilor din Deva.

“Decebal” sau “Matei Corvin”? Aceasta este întrebarea de pe buzele liceenilor hunedoreni înaintea ultimului joc al celei mai populare competiții județene rezervată lor, Cupa “BIG FM” la fotbal.

Echipele de fotbal ale Colegiului Național “Decebal” din Deva și Colegiului Tehnic “Matei Corvin” din Hunedoara s-au calificat în premieră în finala mare a Cupei “BIG FM” a liceelor la fotbal. Finalistele și-au asigurat accesul în ultimul act al competiției după ce ieri în semifinale s-au impus cu scoruri categorice.

CN “Decebal” finalist în premieră

16-DECEBAL

În prima semifinală echipa Colegiului Național “Decebal” pregătită de profesorul Titi Scorpie a dispus cu scorul de 6-1, la pauză 1-0, de formația Liceului Tehnologic “Grigore Moisil”. Jucătorul meciului a fost șeptarul Alin Muntean autor a unei “triple” în minutele 26 și 40 – de două ori. Celelate goluri pentru „decebaliști” au fost semnate de Dan Epure – care a deschis scorul în minutul 11 și Lucian Junică (34, 36). Mihai Morcozan a reușit golul de onoare pentru “Grigore Moisil” la scorul de 4-1 (39).

În primul joc, marți, CN “Decebal” a învins, scor 5-0, Liceul de Muzică și Arte Plastice “Sigismund Toduță”. Dacă pentru CN “Decebal” finala din acest an este prima În schimb pentru profesorul Titi Scorpie va a doua finală la rând după cea câștigată anul trecut cu fostul Liceu Teoretic “Traian”.

CT “Matei Corvin” Hunedoara, invitata surpriză

16-CORVIN

În cea de-a doua semifinală echipa Colegiului Tehnic “Matei Corvin” din Hunedoara, debutantă în competiție, și pregătită de profesorul Sorin Cimpoca nu a avut milă de formația Colegiului Național “Sabin Drăgoi” din Deva căreia i-a administrat un sec 6-0. La pauză tabela de scor indica doar 1-0.

Raul Dobre în minutele 12 și 37, Gabriel Mercurean (26, 27), cu câte o “dublă”, Răzvan Bucuci (36) și Bogdan Butnariu (38), au marcat golurile celei mai categorice victorii ale Cupei “BIG FM” 2015 de până acum.

În primul joc, marți, CT “Matei Corvin” a învins, scor 4-2, după executarea loviturilor de departajare, (2-2 în timpul regulamentar de joc n.r.) pe tripla campioană “BIG FM”, echipa Colegiului Național Sportiv “Cetate” Deva. (Sami Tamas)

[box type=”alert” border=”full” ]Bătaie mare pentru titlul de golgheter!

Înaintea ultimelor două jocuri ale celei de-a VI-a ediții a Cupei BIG FM” programate în această seară în Sala Sporturilor din Deva și transmise în direct și în exclusivitate de postul local HUNEDOARA TV cei mai buni marcatori ai competiției sunt jucătorii Alin Muntean (CN “Decebal” ) – 5 goluri și Roland Kelemen (CN “Sabin Drăgoi”) – 3 goluri. În cadrul festivității de premiere se vor mai acorda premii individuale pentru cel mai bun portar și cel mai ethnic jucător. Programul ultimei zile a  Cupei “BIG FM” 2015 este următorul: ora 19:30, finala mica, Colegiul Național “Sabin Drăgoi” – Liceul Tehnologic “Grigore Moisil”; ora 20:30, finala MARE: Colegiul Național “Decebal” Deva – Colegiul Tehnic “Matei Corvin” Hunedoara.[/box]

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, care au fost diagnosticați cu Covid 19, a ajuns la 16         REAL TIME – SINE DIE! Judeţul Hunedoara, incapabil să testeze Covid – 19 cu două aparate în dotare         Starea de Urgență prelungită cu o lună în România         Viorel Demean, șeful ISU Hunedoara, a fost externat din spital         Scrisoare deschisă Sindicatului Medicorul Honorem al medicilor de la Spitalul Județean din Deva         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei