10.7 C
Deva
vineri, martie 29, 2024

Viorel Tănase abdică prea uşor, Şcolar Reşiţa vine la Deva să câştige

Antrenorul Viorel Tănase a ajuns la un acord de încetare a colaborării cu gruparea de la Deva, despărţirea făcându-se în termeni amiabili. Tehnicianul de 46 ani a plătit tribut lipsei rezultatelor din acest retur, care a scos în mare parte echipa din lupta promovării, Tănase regretând că nu a putut realiza mai mult. Surpriza vine din partea noului antrenor care se va ocupa de trupa alb-albastră, acesta fiind Ousmane N’Doye.

 

Venit pe „cai mari” la poalele Cetăţii, Viorel Tănase afirma la debutul său „Am observat jucători cu potenţial, care şlefuiţi puţin vor da cu totul alt randament. Ştiu că la Deva s-au făcut 14 transferuri, s-au adus şi fotbalişti mai puţin experimentaţi sau care au jucat mai puţin. Ceea ce lipseşte cu desăvârşire acestei formaţii este omogenitatea. Însă ceea ce nu mi-a plăcut la Sebiş a fost că băieţii au evoluat fără ambiţie, fără motivaţie. Eu nu vreau să mai văd aşa ceva, a fost ultimul meci în care s-au prezentat aşa! Cer spirit de sacrificiu şi dorinţa de a câştiga la fiecare partidă. Există un nucleu de jucători cu experienţă, cu potenţial încă nedemonstrat. Pot lucra cu aceşti băieţi în aşa fel încât să avem şi rezultate.”  Se pare că nu s-a înşelat în afirmaţii, ce i-a lipsit tehnicianului a fost timpul prea scurt şi cerinţele clubului mult prea mari şi exagerate.

Conducerea clubului poate să fie mulţumită întrucât a preluat echipa de pe penultimul loc al clasamentului şi a lăsat-o pe locul cinci cu 11 victorii un egal şi 8 înfrângeri având 34 de puncte, cu 6 puncte mai puţin ca Naţional Sebiş prima clasată.

 

“Adversarele Național Sebiș, Ripensia Timișoara și Industria Galda mai au meciuri grele de disputat și cred că încă este devreme să spunem că o echipă este ieșită din lupta pentru promovare. Consider că meciurile pe care le vom disputa pe teren propriu sunt mai ușoare, dar niciun meci nu seamănă cu celălalt și trebuie să ne concentrăm la fiecare partidă. Cred că forma sportivă, pregătirea fizică și seriozitatea jucătorilor vor face diferența în aceste ultime șase etape. Sunt mulțumit de prestația jucătorilor mei până în acest moment”, a declarat antrenorul Leontin Doană CSM Şcolar Reşiţa.

Atacantul reşiţean George Beloescu, foarte încrezător în șansele echipei de a promova, a spus cu privire la meciul cu Cetate Deva: „Atmosfera la echipă este foarte bună și vom merge la Deva să câștigăm. Ne dorim foarte mult să terminăm campionatul pe primul loc și să promovăm. Acesta este obiectivul nostru. Dacă voi evolua vineri, cu siguranță mă voi strădui să marchez la fel ca în partida cu UTA II”.

 

Vineri CNS Cetate Deva va întâlni pe teren propriu echipa CSM Şcolar Reşiţa ajutată de una din generaţiile de aur a fotbalului românesc Dorinel Munteanu. Se anunţă o partidă extrem de dificilă în echipa reșițeană va reveni după suspendare jucătorul Alin Liuba, iar antrenorul Doană va avea la dispoziție tot lotul valid. Cetate Deva, după înfrângerea 4-1 cu Ripensia Timișoara din etapa precedentă, a schimbat antrenorul, numindu-l ca principal pe Ousmane N’Doye, fostul jucător al echipelor Dinamo București și ASA Târgu Mureș.

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/