3.6 C
Deva
vineri, aprilie 19, 2024

Universitatea Petroșani a fost învinsă

În cadrul etapei a II-a, faza zonală, a Campionatului Universitar de Fotbal Universitatea de Vest Timișoara învinge Universitatea din Petroșani cu scorul de 4-2, la pauză 3-2, într-un meci disputat joi, 31 martie 2016, pe stadionul Auto din Freidorf Timișoara.

Dorin Stroia

Studenții din Petroșani au deschis repede scorul în prima repriză, apoi s-au văzut egalați, iar timișorenii au ratat o lovitură de la 11 metri și au mai înscris de două ori. Petroșaniul mai înscrie o dată și reduce din diferență înainte de a intra la cabine. Partea a doua a fost un meci echilibrat, timișorenii mai înscriu o dată iar pe final antrenorul celor de la Universitatea din Petroșani lect.univ.dr. Ioan Stelescu ( antrenor secund și la prim divizionara Pandurii Târgu Jiu) și un jucător din teren primesc cartonașul roșu pentru proteste, respectiv al doilea galben pentru jucătorul din teren și sunt trimiși în tribune. Echipa rămâne în 10 oameni pe teren, dar rezultatul nu se mai modifică.

Au evoluat la UV Timișoara: Alex Ciui-Radu Popovici, Branimir Stefanovici, Ciprian Epure (Marius Brânzan), Alin Roșu, Marius Similie (Laurențiu Mâțu), Mădălin Semenea(cpt), Petre Mocanu (Dennis Dîrnu), Cosmin Mancaș, Paul Radosav (Traian Ciobanu), Robert Foldi. Antrenori Gabriel Bâzoi (Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor) și Flavius Nistor (Facultatea de Educație Fizică și Sport)

Universitatea din Petroșani: Daniel Văcaru, Vlăduț Negrea, Daniel Raboj(cpt.), Raul Marton, Ionuț Gavriluți, Lucian Arcuși, Marius Tamasiloni, Ionuț Bulimej, Adrian Puian, Ovidiu Popescu, Marius Grigoraș. Rezerve: Florin Negrea, Denis Timofte, Bogdan Negrea și Dragoș Barbu. Antrenori  lect.univ.dr. Ioan Stelescu, Gabriel Nițu și Cristian Costa.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/