TIR CU ARCUL/CAMPIONATUL NAȚIONAL ÎN SALĂ 2015. Au țintit șapte medalii naționale

Arcaşii legitimaţi la Sport Club Municipal Deva au început cu dreptul anul 2015, câştigând numeroase medalii la Campionatul Naţional în sală, desfăşurat de curând la Iaşi. Cel mai medaliat dintre arcaşii deveni a fost Răzvan Marcu care şi-a trecut în palmares trei medalii: două de aur și una de argint

16-ARCASI

Toți cei șapte sportivi legitimați la secția de tir cu arcul a Sport Club Municipal (SCM) Deva au urcat pe podiumul de premiere al Campionatului Național în sală pentru seniori, juniori, individual și pe echipe care în acest an a avut loc la Iași.

Devenii, cei mai buni dintre seniori

16-TIRCUARCULÎn total arcașii deveni antrenați de Viorel Hăbian au țintit șase medalii între care patru de aur și două de argint.

Mai precis arcașii deveni au dominat probele seniorilor la arc olimpic probă în care au cucerit trei titluri de campioni naționali prin Simona Borș care s-a impus în proba feminină cu 557 puncte, Răzvan Marcu (568p) la masculin și echipa de băieți formată din Daniel Călin, Sebastian Trestian și Răzvan Marcu cu 1671 puncte. Cea de-a patra medalie de aur pentru SCM Deva a fost câștigată tot în echipă dar la arc compound de trioul masculin format din Gigi Pușcă, Radu și Alexandru Rădoi (1673 p).

Medaliile de argint au fost câștigate de juniorul Sebastian Trestian (540 p), la arc olimpic în cea mai disputată probă cu 13 concurenți la start și de perechea mixtă formată din Simona Boroș și Răzvan Marcu (1125p), tot la arc olimpic.

La ediția din acest an a Campionatului Național de Tir cu Arcul în sală pentru seniori, juniori, individual și pe echipe organizat de Federatia Română de Tir cu Arcul au participat cei mai buni 66 de arcași legitimați la zece cluburi din țară. (Sami Tamaş)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara