TIR CU ARCUL/CAMPIONATUL NAȚIONAL ÎN SALĂ 2015. Au țintit șapte medalii naționale

Arcaşii legitimaţi la Sport Club Municipal Deva au început cu dreptul anul 2015, câştigând numeroase medalii la Campionatul Naţional în sală, desfăşurat de curând la Iaşi. Cel mai medaliat dintre arcaşii deveni a fost Răzvan Marcu care şi-a trecut în palmares trei medalii: două de aur și una de argint

16-ARCASI

Toți cei șapte sportivi legitimați la secția de tir cu arcul a Sport Club Municipal (SCM) Deva au urcat pe podiumul de premiere al Campionatului Național în sală pentru seniori, juniori, individual și pe echipe care în acest an a avut loc la Iași.

Devenii, cei mai buni dintre seniori

16-TIRCUARCULÎn total arcașii deveni antrenați de Viorel Hăbian au țintit șase medalii între care patru de aur și două de argint.

Mai precis arcașii deveni au dominat probele seniorilor la arc olimpic probă în care au cucerit trei titluri de campioni naționali prin Simona Borș care s-a impus în proba feminină cu 557 puncte, Răzvan Marcu (568p) la masculin și echipa de băieți formată din Daniel Călin, Sebastian Trestian și Răzvan Marcu cu 1671 puncte. Cea de-a patra medalie de aur pentru SCM Deva a fost câștigată tot în echipă dar la arc compound de trioul masculin format din Gigi Pușcă, Radu și Alexandru Rădoi (1673 p).

Medaliile de argint au fost câștigate de juniorul Sebastian Trestian (540 p), la arc olimpic în cea mai disputată probă cu 13 concurenți la start și de perechea mixtă formată din Simona Boroș și Răzvan Marcu (1125p), tot la arc olimpic.

La ediția din acest an a Campionatului Național de Tir cu Arcul în sală pentru seniori, juniori, individual și pe echipe organizat de Federatia Română de Tir cu Arcul au participat cei mai buni 66 de arcași legitimați la zece cluburi din țară. (Sami Tamaş)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece − optsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață