Tenis de câmp la categoria + 30

Tenismenii din întreg judeţul s-au întrecut la fileu la sfârşitul săptămânii trecute la Hunedoara în prima etapă a Campionatului Judeţean de tenis de câmp rezervată jucătorilor de peste 30 de ani. La final cei mai buni au fost răsplătiţi cu trofee şi diplome iar codaşii au primit „lingura de lemn”.

12-TENIS

Numele şi prenumele a 40 de tenismenii  – doamne şi domni – din întreg judeţul cu vârste de peste 30 de ani s-au regăsit pe tabloul de start al primei ediţii a Campionatului Judeţean de tenis de câmp în sală competiţie rezervat seniorilor.

Întrecerea organizată de Tenis Club „Siderurgica” Hunedoara în parteneriat cu Primăria municipiului Hunedoara şi cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Hunedoara s-a disputat în Sala de Sport a Colegiului Naţional de Informatică „Traian Lalescu” din Hunedoara şi a fost deschisă tuturor iubitorilor sportului alb din judeţ amatori, veteran sau profesionişti.

Decanul de vârstă al competiţiei a fost Ioan Petrica din Deva care la 78 de ani a făcut cu brio faţă întrecerii desfăşurată cei drept pe o suprafaţă rapidă.  

„Chiar dacă nu am mai jucat pe o astfel de mai bine de 10 ani admir competiţia şi jucătorii. La tenis este competiţie. Dacă eşti bine pregătit este uşor altfel este greu”, este de părere Petrica.

Împărţiţi în cinci categorii de vârstă cumulate concurenţii au evoluat doar la dublu iar nivelul competiţiei a fost unul ridicat, deoarece unii dintre tenismenii participanţi sunt câştigători de turnee BCR Tenis Partener sau au în palmares rezultate bune în competiţiile naţionale organizate de Federaţia Română de Tenis, la nivel de veterani.

Cu toţii s-au străduit din răsputeri să evite ultimul loc în clasament poziţie răsplătită cu “lingura de lemn”. Mai cu seamă doamnele.

Altfel, toţi tenismenii au admis că o astfel de întrecere lipsea din peisajul sportiv hunedorean. Iar organizatorii promit că acesta a fost doar primul turneu dint calendarul competiţional 2014.

„Acest turneu este primul dintr-o serie de 12 care vor fi organizate de Tenis Club Siderurgica în acest an în aer liber şi la finalul cărora se va întocmi clasamentul general”, a asigurat, Viorel Căciulescu, organizatorul turneului de la Hunedoara.

Câştigătorii primelor 3 locuri la fiecare categorie au primi trofee din partea Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Hunedoara.

REZULTATELE CAMPIONATULUI JUDEŢEAN DE TENIS DE CÂMP ÎN SALĂ SENIORI 
+ 30 DE ANI DE LA HUNEDOARA 7-9 FEBRUARIE 2014      
#SENIOARE +30 DE ANI, CATEGORIA FEMININA 
LOC. 1 – LILI CRISTEAN şi CRISTINA RĂŢOI
LOC. 2 – FLORI CRISTEA şi DANIELA BOTAŞ
LOC 3. – MUNTEANU IOANA şi BEATRICE DEAK
#CATEGORIA + 110 ANI 
LOC 1 – IOAN SONEA şi  MIRCEA GULEA
LOC 2 – OCTAVIAN MARGINEANU NICU ŞUNDA
LOC 3 –  DAN BARNA şi TIBI ILIASĂ
#CATEGORIA + 100 ANI
LOC 1 – LUCIAN HĂRĂU şi VIOREL CĂCIULESCU
LOC 2 – CLAUDIU TÂRNOVEANU şi IULIU GYORFI
LOC 3 – BRANGA  şi  CORNEAN
#CATEGORIA +90   ANI
LOC 1  – LUCIAN IONIŢĂ şi  DAN ADAM
LOC 2  – ŞTEFAN TOMOIU şi COSMIN PASCA
LOC 3 – MIHAI RADU şi DUMITRU PETRESCU
#CATEGORIA + 70 DE ANI 
LOC 1 – DAN LUCACI şi  DORU RĂŢOI
LOC 2 – CLAUDIU CRISTEAN  şi  MARIUS CORNE
LOC 3 – HORIA BUŞOI şi OVIDIU BATUCA

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu