ȚARA HAȚEGULUI JUNIOR’S CUP INDOOR 2019, EDIȚIA A III-A – campionat de fotbal pentru copii (8 -13 ani)

În perioada 01 – 10 februarie 2019, în Sala Sporturilor din Hațeg, Asociația Club Sportiv Masters Sports organizează cea de-a treia ediție a ȚARA HAȚEGULUI JUNIOR’S CUP INDOOR, un campionat de fotbal destinat copiilor de 8 și 13 ani, sub umbrela Federației Române de Fotbal și în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Hațeg, Primăria și Consiliul Local Sîntămăria Orlea, Consiliul Județean Hunedoara, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara, Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara, Asociația Intercomunală Țara Hațegului, Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului – Geoparc Internațional UNESCO, Destinația ecoturistică Țara Hațegului – Retezat și Acerbis, în calitate de partener tehnic.
“Țara Hațegului Junior’s Cup, atât ediția indoor, cât și cea outdoor, a fost o reușită de la bun început. Modul în care sutele de participanți au tratat participarea la competiția organizată de noi, încrederea pe care ne-au arătat-o încă de la început, considerând că Țara Hațegului Junior’s Cup este, cu adevărat, unul dintre evenimentele sportive dedicate fotbalului juvenil cele mai bune din România, ne-au determinat să continuăm și să să creștem de la un an la altul. După cum se știe, acest turneu de fotbal în sală are ca obiective atât promovarea fotbalului pentru copii, cât și promovarea turistică a Țării Hațegului, iar anul acesta se va desfășura pe parcursul a două week-end-uri, 1 – 3 februarie, respectiv 8 – 10 februarie, pe categorii de vârstă diferite. Pentru buna desfășurare a activităților, doresc să le mulțumesc tuturor partenerilor, sponsorilor și voluntarilor implicați.” – Petru Basarabă, director ȚARA HAȚEGULUI JUNIOR’S CUP INDOOR.
La turneu s-au încris 40 de echipe de la 18 cluburi sportive din 9 județe ale țării (Hunedoara, Alba, Arad, Cluj,Timiș, Mehedinți,Sibiu, Sălaj și București); 7 cluburi sunt din județul Hunedoara (Retezatul Hațeg, Dynamic Lupeni, CFR Simeria, CS Hunedoara, ACS SF Florea Văetuș, SF Damian Militaru și AS Sîntămăria Orlea).
La competiție și la festivitatea de premiere și-au anuntat prezența nume importante din fotbalul românesc, ca Gheorghiță Geolgău si Mihai Stoichiță.

Echipe participante, 01 -03 februarie 2019

Grupa 2006
CFR SIMERIA
AS SÎNTĂMĂRIA ORLEA
BENFICA BUCUREȘTI
ABBA JIBOU
SF DAMIAN MILITARU
SPERANȚA ALBAC

Grupa 2008
CFR SIMERIA
SF DAMIAN MILITARU
BENFICA BUCUREȘTI
CS GIROC-CHISODA
SPORT KIDS DR. TR. SEVERIN
ABBA JIBOU

Grupa 2010
CFR SIMERIA
RETEZATUL HAȚEG
BENFICA BUCUREȘTI
CS GIROC-CHISODA
ABBA JIBOU
LUCEAFĂRUL DR. TR. SEVERIN

Echipe participante, 08 – 10 februarie 2019

Grupa 2007
2007 A
CFR SIMERIA 2007
UTA ARAD ALB
CS HUNEDOARA
RETEZATUL HAȚEG
2007 B
CFR SIMERIA 2008
UTA ARAD ROȘU
SPORT KIDS DR. TR. SEVERIN
SF DAMIAN MILITARU

Grupa 2009
CFR SIMERIA
RETEZATUL HAȚEG
AS SÎNTĂMĂRIA ORLEA
LUCEAFĂRUL DR. TR. SEVERIN
INTERSTAR SIBIU
SF FLOREA VĂETUȘ

Grupa 2011
CFR SIMERIA
RETEZATUL HAȚEG
GALAXY TIMIȘOARA
ABBA JIBOU
DYNAMIC LUPENI
VIITORUL CLUJ
LPS BANATUL TIMIȘOARA

Programul complet al jocurilor se poate vizualiza pe http://juniorscup.ro.
Pentru mai multe detalii și fotografii:
www.facebook.com/MastersSportsHateg

Cristian Pascu, președinte ACS Masters Sports – 0725002982
Petru Basarabă, director Țara Hațegului Junior’s Cup Indoor – 0723 193 510
Anca Rusu, relația cu mass-media – 0747 779 769

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat