ȚARA HAȚEGULUI JUNIOR’S CUP INDOOR 2019, EDIȚIA A III-A – campionat de fotbal pentru copii (8 -13 ani)

În perioada 01 – 10 februarie 2019, în Sala Sporturilor din Hațeg, Asociația Club Sportiv Masters Sports organizează cea de-a treia ediție a ȚARA HAȚEGULUI JUNIOR’S CUP INDOOR, un campionat de fotbal destinat copiilor de 8 și 13 ani, sub umbrela Federației Române de Fotbal și în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Hațeg, Primăria și Consiliul Local Sîntămăria Orlea, Consiliul Județean Hunedoara, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara, Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara, Asociația Intercomunală Țara Hațegului, Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului – Geoparc Internațional UNESCO, Destinația ecoturistică Țara Hațegului – Retezat și Acerbis, în calitate de partener tehnic.
“Țara Hațegului Junior’s Cup, atât ediția indoor, cât și cea outdoor, a fost o reușită de la bun început. Modul în care sutele de participanți au tratat participarea la competiția organizată de noi, încrederea pe care ne-au arătat-o încă de la început, considerând că Țara Hațegului Junior’s Cup este, cu adevărat, unul dintre evenimentele sportive dedicate fotbalului juvenil cele mai bune din România, ne-au determinat să continuăm și să să creștem de la un an la altul. După cum se știe, acest turneu de fotbal în sală are ca obiective atât promovarea fotbalului pentru copii, cât și promovarea turistică a Țării Hațegului, iar anul acesta se va desfășura pe parcursul a două week-end-uri, 1 – 3 februarie, respectiv 8 – 10 februarie, pe categorii de vârstă diferite. Pentru buna desfășurare a activităților, doresc să le mulțumesc tuturor partenerilor, sponsorilor și voluntarilor implicați.” – Petru Basarabă, director ȚARA HAȚEGULUI JUNIOR’S CUP INDOOR.
La turneu s-au încris 40 de echipe de la 18 cluburi sportive din 9 județe ale țării (Hunedoara, Alba, Arad, Cluj,Timiș, Mehedinți,Sibiu, Sălaj și București); 7 cluburi sunt din județul Hunedoara (Retezatul Hațeg, Dynamic Lupeni, CFR Simeria, CS Hunedoara, ACS SF Florea Văetuș, SF Damian Militaru și AS Sîntămăria Orlea).
La competiție și la festivitatea de premiere și-au anuntat prezența nume importante din fotbalul românesc, ca Gheorghiță Geolgău si Mihai Stoichiță.

Echipe participante, 01 -03 februarie 2019

Grupa 2006
CFR SIMERIA
AS SÎNTĂMĂRIA ORLEA
BENFICA BUCUREȘTI
ABBA JIBOU
SF DAMIAN MILITARU
SPERANȚA ALBAC

Grupa 2008
CFR SIMERIA
SF DAMIAN MILITARU
BENFICA BUCUREȘTI
CS GIROC-CHISODA
SPORT KIDS DR. TR. SEVERIN
ABBA JIBOU

Grupa 2010
CFR SIMERIA
RETEZATUL HAȚEG
BENFICA BUCUREȘTI
CS GIROC-CHISODA
ABBA JIBOU
LUCEAFĂRUL DR. TR. SEVERIN

Echipe participante, 08 – 10 februarie 2019

Grupa 2007
2007 A
CFR SIMERIA 2007
UTA ARAD ALB
CS HUNEDOARA
RETEZATUL HAȚEG
2007 B
CFR SIMERIA 2008
UTA ARAD ROȘU
SPORT KIDS DR. TR. SEVERIN
SF DAMIAN MILITARU

Grupa 2009
CFR SIMERIA
RETEZATUL HAȚEG
AS SÎNTĂMĂRIA ORLEA
LUCEAFĂRUL DR. TR. SEVERIN
INTERSTAR SIBIU
SF FLOREA VĂETUȘ

Grupa 2011
CFR SIMERIA
RETEZATUL HAȚEG
GALAXY TIMIȘOARA
ABBA JIBOU
DYNAMIC LUPENI
VIITORUL CLUJ
LPS BANATUL TIMIȘOARA

Programul complet al jocurilor se poate vizualiza pe http://juniorscup.ro.
Pentru mai multe detalii și fotografii:
www.facebook.com/MastersSportsHateg

Cristian Pascu, președinte ACS Masters Sports – 0725002982
Petru Basarabă, director Țara Hațegului Junior’s Cup Indoor – 0723 193 510
Anca Rusu, relația cu mass-media – 0747 779 769

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși         Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie         AȚI VĂZUT-O? Tânără din Lupeni, dată dispărută         Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi