TAEKWON-DO ITF/NAŢIONALELE JUNIORILOR/“Cobrele” din Deva au muşcat 9 medalii

Clubul Sportiv Cobra Deva a participat cu 10 sportivi care au câştigat în total 9 medalii (două de aur, două de argint şi 5 de bronz), la Campionatele Naţionale de taekwon-do ITF rezervate juniorilor 2 şi 3 care s-au desfăşurat la Sibiu.

12-TAE

Cele mai valoroase rezultate au fost obţinute de Rareş Rus la luptă masculin categoria -10 ani, 40 kilograme şi Alexandru Popa la lupta masculine categoria -14 ani, 58 kilograme care au câştigat medalia de aur.

Au fost finalişti şi s-au ales cu medalii de argint următorii sportivi: Mircea Iacob (lupta m, -10 ani, 32 kilograme) şi Narcis Sasu (lupta, masculin -14 ani, cat. 50 kg.).

Au luat medalii de bronz: Alina Huber (luptă, feminin, cat. -12 ani); Andrei Gîrjob (lupta masculin, cat. 8 ani),  Mihai Iacob (luptă masculin, cat.  -14 ani, 45 kg.), Darius Dobra (lupta masculine, -10 ani, 36 kg.) şi David Micu (lupta masculine, cat. – 14 ani, 50 kg.).

„Am norocul să am o echipă puternică care mă face să mă simt cu adevarat împlinit pe plan profesional. Le multumesc părinţilor sportivilor pentru sprijinul acordat, chiar suntem o echipa completă. Deasemenea le mulţumim şi sponsorilor pentru sprijinul financiar acordat care a uşurat participarea noastră la acest  campionat” a spus antrenorul luptătorilor de la CS Cobra Deva, Iosif Ambruş.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Teren sintetic de sport în curtea Școlii generale 7, din Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara va fi iluminată arhitectural. Reabilitarea mai așteaptă         Câte cazuri de Covid 19 mai sunt „active” în județul Hunedoara         Cadavrul unei femei, găsit în spatele unui bloc, din Hunedoara         Anchetă penală după ce o călugăriță l-a acuzat de hărțuire pe bărbatul care a întrerupt slujba la Mănăstirea Jieț         Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani