Seminar de formare al antrenorilor din Valea Jiului

 Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara a avut în cursul săptămânii trecute două acțiuni importante. Mai întâi a fost o nouă etapă din cadrul programului AJF Mobil, care s-a desfășurat la Petroșani, fiind vorba despre un alt seminar de formare al antrenorilor din Valea Jiului.

         Vineri, la Deva, a avut loc Adunarea Generală Ordinară a AJF Hunedoara iar  cadrul acestei întâlniri una dintre cele mai importante hotărâri luat a fost cea de acordare a titlului de președinte de onoare post – mortem profesorului Mircea Sîrbu, cel care a condus AJF până la data decesului său, la începutul acestui an. Printre alte hotărâri care s-au luat este și cea a afilierii sau deafilierii unor membri: Printre cei nou veniți sunt cei de la ACS Șirineasa, la copii și juniori, afilierea de până acum fiind provizorie, iar din 20 aprilie este definitivă.

            La Adunarea Generală de vineri a AJF a fost ales și un nou membru în Comitetul Executiv, din partea cluburilor de fotbal în sală, acesta fiind Eduard Kovacs de la ACS West Deva. Totodată s-a hotărât amânarea luarei unei decizii în ce privește propunerile făcute de cei de la Victoria Călan în ceea ce privește condițiile obligatorii ce trebuiesc îndeplinite de candidați la alegerea pentru funcțiile de președinte, vicepreședinte și de secretar general al AJF, precum și creșterea numărului de vicepreședinți de la doi la trei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard