Seminar de formare al antrenorilor din Valea Jiului

 Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara a avut în cursul săptămânii trecute două acțiuni importante. Mai întâi a fost o nouă etapă din cadrul programului AJF Mobil, care s-a desfășurat la Petroșani, fiind vorba despre un alt seminar de formare al antrenorilor din Valea Jiului.

         Vineri, la Deva, a avut loc Adunarea Generală Ordinară a AJF Hunedoara iar  cadrul acestei întâlniri una dintre cele mai importante hotărâri luat a fost cea de acordare a titlului de președinte de onoare post – mortem profesorului Mircea Sîrbu, cel care a condus AJF până la data decesului său, la începutul acestui an. Printre alte hotărâri care s-au luat este și cea a afilierii sau deafilierii unor membri: Printre cei nou veniți sunt cei de la ACS Șirineasa, la copii și juniori, afilierea de până acum fiind provizorie, iar din 20 aprilie este definitivă.

            La Adunarea Generală de vineri a AJF a fost ales și un nou membru în Comitetul Executiv, din partea cluburilor de fotbal în sală, acesta fiind Eduard Kovacs de la ACS West Deva. Totodată s-a hotărât amânarea luarei unei decizii în ce privește propunerile făcute de cei de la Victoria Călan în ceea ce privește condițiile obligatorii ce trebuiesc îndeplinite de candidați la alegerea pentru funcțiile de președinte, vicepreședinte și de secretar general al AJF, precum și creșterea numărului de vicepreședinți de la doi la trei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei         DN 68 A, șoseaua dezastruoasă care dublează „autostrada – muzeu”