Sala Polivalentă de la Petroșani a fost inaugurată

După  17 ani de așteptare a fost inaugurată Sala Polivalentă din Petroșani. Inaugurarea a fost făcută  în prezența primarului  Tiberiu Iacob Ridzi, a prefectului județului , Fabius Kiszely, a directorului  CSȘ Petroșani- Adrian Pica, dar și a multor oameni de sport. 120 de sportivi de la secțiile clubului CSȘ Petroșani au fost prezenți la această mult așteptată inaugurare.

„În primul rând, acolo vor veni sportivii noștri, de la secțiile de handbal, pentru că lor le este  destinat în principal acest spațiu, dar acolo vom face si gimnastică, dar si competiții de lupte și suntem dispuși  și pentru alte școli care vor dori să organizeze aici  competiții diverse.  Sigur vom putea să și închiriem terenul, dar până atunci vom fi nevoiți să ne ocupăm de protejarea spațiului împotriva loviturilor de mingi”, a spus Adrian Pica, director CSS Petroșani. Compania Națională de Investiții (C.N.I) este cea care a licitat lucrarea de reamenajare, care a cuprins tot ce înseamnă interiorul sălii, de la  tribune, la vestiare și inclusiv terenul de joc.  Un milion de euro a costat reabilitarea sălii, care poate fi închiriată și de către alte cluburi.  În cocheta sală, care are toate dotările necesare, se pot pregăti sportivii de la secţia de handbal și gimnastică, dar Sala poate găzdui și competiţii de lupte. A fost prezent la inaugurare și cel care a început “bătălia” cu reabilitarea sălii fostul director Toth Zoltan, aflat în cadrul secției de schi.  La ora actuală există doar două săli polivalente în județ, cea de la Deva și cea de la Petroșani.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Sala Polivalentă de la Petroșani a fost inaugurată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 20 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedoreni arestați pentru trafic de persoane         DECLARAȚIA LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PRIVIND SIGLA ȘI DENUMIREA PARTIDULUI ALDE ROMÂNIA         Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României