Sala Polivalentă de la Petroșani a fost inaugurată

După  17 ani de așteptare a fost inaugurată Sala Polivalentă din Petroșani. Inaugurarea a fost făcută  în prezența primarului  Tiberiu Iacob Ridzi, a prefectului județului , Fabius Kiszely, a directorului  CSȘ Petroșani- Adrian Pica, dar și a multor oameni de sport. 120 de sportivi de la secțiile clubului CSȘ Petroșani au fost prezenți la această mult așteptată inaugurare.

„În primul rând, acolo vor veni sportivii noștri, de la secțiile de handbal, pentru că lor le este  destinat în principal acest spațiu, dar acolo vom face si gimnastică, dar si competiții de lupte și suntem dispuși  și pentru alte școli care vor dori să organizeze aici  competiții diverse.  Sigur vom putea să și închiriem terenul, dar până atunci vom fi nevoiți să ne ocupăm de protejarea spațiului împotriva loviturilor de mingi”, a spus Adrian Pica, director CSS Petroșani. Compania Națională de Investiții (C.N.I) este cea care a licitat lucrarea de reamenajare, care a cuprins tot ce înseamnă interiorul sălii, de la  tribune, la vestiare și inclusiv terenul de joc.  Un milion de euro a costat reabilitarea sălii, care poate fi închiriată și de către alte cluburi.  În cocheta sală, care are toate dotările necesare, se pot pregăti sportivii de la secţia de handbal și gimnastică, dar Sala poate găzdui și competiţii de lupte. A fost prezent la inaugurare și cel care a început “bătălia” cu reabilitarea sălii fostul director Toth Zoltan, aflat în cadrul secției de schi.  La ora actuală există doar două săli polivalente în județ, cea de la Deva și cea de la Petroșani.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Sala Polivalentă de la Petroșani a fost inaugurată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic         Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie