REZULTATE DE EXCEPȚIE. Trei titluri naționale pentru popicarii din județ

Arena “Siderurgica” din Hunedoara a găzduit, la finele săptămânii trecute, Campionatele Naționale de popice individuale pentru seniori, atât la feminin, cât și la masculin.

La întreceri au participat, cu rezultate de excepție, chiar dacă sunt încă juniori, și popicari din județul nostru, fiind vorba despre fetele de la CS Siderurgica Hunedoara și băieții de la CS inter Petrila.

Și alte medalii

Astfel, Noemi Budoi, de la CS Siderurgica Hunedoara, a obținut două titluri naționale, unul la tandem, unde a făcut pereche cu colega sa de club Andreea Cărămidariu, și unul în proba mixtă, în care a evoluat alături de antrenorul său, Mănel Manea, acesta evoluând, ca jucător, la CFR Cluj. Referitor la Mănel Manea, mai trebuie spus că acesta a devenit vicecampion național la sprint și medaliat cu bronz la tandem, alături de un alt sportiv de la Cluj, Călin Lungu. Al treilea titlu național a revenit la sprint lui Claudiu Feier, de la CS Inter Petrila, sportivul pregătit de Marcel Dobrică, antrenorul coordonator al loturilor naționale de popice ale României, mai obținând și o medalie de argint, la tandem, alături de colegul său de club, Alexandru Ionesi, acesta din urmă mai cucerind și un prețios bronz tot la sprint. Petrilenii au mai obținut o medalie de argint la individual clasic, prin Denis Pădurean, care a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere și la tandem mixt, alături de Maria Ciobanu (Electromureș Târgu Mureș), această sportivă, originară din Hunedoara, devenind campioană națională la sprint și s-a clasat a doua, alături de colega sa de club Bernadette Szeres, la tandem, dar și la clasic. Legat de tandemul feminin, mai trebuie amintit că în această probă medalia de bronz a revenit perechii Melinda Kalli – Ana Corduneanu, de la CS Siderurgica Hunedoara. Per total, popicarii din județul Hunedoara au obținut opt medalii, dintre care trei de aur, una de argint și patru de bronz.

EXTRA

Rezultate CN popice seniori Hunedoara 2019

Individual feminin: 1. Luminița Dogaru (Conpet Ploiești), 2. Maria Ciobanu (Electromureș Târgu Mureș), 3. Luminița Dobre (Rapid București)

Individual masculin: 1. Bogdan Dudaș (CFR Cluj), 2. Denis Pădurean (Inter Petrila), 3. Mănel Manea (CFR Cluj)

Sprint feminin: 1. Maria Ciobanu (Electromureș Târgu Mureș), 2. Luminița Dogaru (Conpet Ploiești), 3. Ștefania Șchiopescu (Rapid București) și Florentina Naghi (Conpet Pliești)

Sprint masculin: 1. Claudiu Feier (Inter Petrila), 2. Mănel Manea (CFR Cluj), 3. Alexandru Ionesi (Inter Petrila) și Călin Lungu (CFR Cluj)

Tandem feminin: Andreea Cărămidariu, Noemi Budoi (Siderurgica Hunedoara), 2. Maria Ciobanu, Bernadette Szeres (Electromureț Târgu Mureș), 3. Melinda Kalli, Ana Corduneanu (Siderurgica Hunedoara) și Florentina Naghi, Alina Sanda (Conpet Ploiești)

Tandem masculin: 1. Bogdan Dudaș, Vlad Sabău (CFR Cluj), 2. Claudiu Feier, Alexandru Ionesi (Inter Petrila), 3. Mănel Manea, Călin Lungu (CFR Cluj) și Tibor Szasz, Zoltan Benko (Electromureș Târgu Mureș)

Tandem mixt: 1. Noemi Budoi, Mănel Manea (Siderurgica Hunedoara/CFR Cluj), 2. Ștefania Șchiopescu, Călin Lungu (Rapid București/CFR Cluj), 3. Maria Ciobanu, Denis Pădurean (Electromureș Târgu Mureș/Inter Petrila) și Andreea Drăghici, Vlad Sabău  (Rapid București/CFR Cluj).

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Deputatul Marius Surgent a revenit în PNL: “Alianța ALDE – PSD s-a dovedit a fi una toxică pentru noi”         Berbeceanu, mesaj controversat pentru șefii Bisericii Ortodoxe Române, pe tema coronavirusului         Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile         Doi taximetriști din Deva au fost condamnați după ce au jefuit un român întors din SUA         Concerte de 1 Martie și Ziua Femeii susținute de elevi ai Liceului de Arte         CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA. Scriitorul și publicistul Marian Boboc, „Cetățean de onoare” al judeţului         Patru hunedoreni prinși la furat de fier vechi         Ați văzut-o? Tânără însărcinată, dată dispărută după ce a fugit din centrul maternal         Spărgători de biserici capturați de Poliție         „HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene