REZULTATE DE EXCEPȚIE. Trei titluri naționale pentru popicarii din județ

Arena “Siderurgica” din Hunedoara a găzduit, la finele săptămânii trecute, Campionatele Naționale de popice individuale pentru seniori, atât la feminin, cât și la masculin.

La întreceri au participat, cu rezultate de excepție, chiar dacă sunt încă juniori, și popicari din județul nostru, fiind vorba despre fetele de la CS Siderurgica Hunedoara și băieții de la CS inter Petrila.

Și alte medalii

Astfel, Noemi Budoi, de la CS Siderurgica Hunedoara, a obținut două titluri naționale, unul la tandem, unde a făcut pereche cu colega sa de club Andreea Cărămidariu, și unul în proba mixtă, în care a evoluat alături de antrenorul său, Mănel Manea, acesta evoluând, ca jucător, la CFR Cluj. Referitor la Mănel Manea, mai trebuie spus că acesta a devenit vicecampion național la sprint și medaliat cu bronz la tandem, alături de un alt sportiv de la Cluj, Călin Lungu. Al treilea titlu național a revenit la sprint lui Claudiu Feier, de la CS Inter Petrila, sportivul pregătit de Marcel Dobrică, antrenorul coordonator al loturilor naționale de popice ale României, mai obținând și o medalie de argint, la tandem, alături de colegul său de club, Alexandru Ionesi, acesta din urmă mai cucerind și un prețios bronz tot la sprint. Petrilenii au mai obținut o medalie de argint la individual clasic, prin Denis Pădurean, care a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere și la tandem mixt, alături de Maria Ciobanu (Electromureș Târgu Mureș), această sportivă, originară din Hunedoara, devenind campioană națională la sprint și s-a clasat a doua, alături de colega sa de club Bernadette Szeres, la tandem, dar și la clasic. Legat de tandemul feminin, mai trebuie amintit că în această probă medalia de bronz a revenit perechii Melinda Kalli – Ana Corduneanu, de la CS Siderurgica Hunedoara. Per total, popicarii din județul Hunedoara au obținut opt medalii, dintre care trei de aur, una de argint și patru de bronz.

EXTRA

Rezultate CN popice seniori Hunedoara 2019

Individual feminin: 1. Luminița Dogaru (Conpet Ploiești), 2. Maria Ciobanu (Electromureș Târgu Mureș), 3. Luminița Dobre (Rapid București)

Individual masculin: 1. Bogdan Dudaș (CFR Cluj), 2. Denis Pădurean (Inter Petrila), 3. Mănel Manea (CFR Cluj)

Sprint feminin: 1. Maria Ciobanu (Electromureș Târgu Mureș), 2. Luminița Dogaru (Conpet Ploiești), 3. Ștefania Șchiopescu (Rapid București) și Florentina Naghi (Conpet Pliești)

Sprint masculin: 1. Claudiu Feier (Inter Petrila), 2. Mănel Manea (CFR Cluj), 3. Alexandru Ionesi (Inter Petrila) și Călin Lungu (CFR Cluj)

Tandem feminin: Andreea Cărămidariu, Noemi Budoi (Siderurgica Hunedoara), 2. Maria Ciobanu, Bernadette Szeres (Electromureț Târgu Mureș), 3. Melinda Kalli, Ana Corduneanu (Siderurgica Hunedoara) și Florentina Naghi, Alina Sanda (Conpet Ploiești)

Tandem masculin: 1. Bogdan Dudaș, Vlad Sabău (CFR Cluj), 2. Claudiu Feier, Alexandru Ionesi (Inter Petrila), 3. Mănel Manea, Călin Lungu (CFR Cluj) și Tibor Szasz, Zoltan Benko (Electromureș Târgu Mureș)

Tandem mixt: 1. Noemi Budoi, Mănel Manea (Siderurgica Hunedoara/CFR Cluj), 2. Ștefania Șchiopescu, Călin Lungu (Rapid București/CFR Cluj), 3. Maria Ciobanu, Denis Pădurean (Electromureș Târgu Mureș/Inter Petrila) și Andreea Drăghici, Vlad Sabău  (Rapid București/CFR Cluj).

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara