REGAL FOTBALISTIC LA SIMERIA. CFR Simeria I câștigă Cupa Grassrouts la juniori C, D și E

Desfășurată în wekeend timp de 2 zile pe stadionul din Simeria, Cupa Grassrouts și-a tras cortina, derulând ultimele etape la grupele de juniori și copii născuți în 2002-2003, 2004-2005, 2006-2007.

 

Seria Valea Mureșului Juniori C (2002-2003)

Sâmbătă 25.06.2006 am asistat la Simeria la un adevărat regal fotbalistic cu trei meciuri CS CFR Simeria II –CSA Aurul Brad, AS Unirea Vețel-Primavera Deva și meciul cap de afiș dintre locurile 1 și 2 CFR Simeria I și FC Hunedoara ambele având 15 puncte fiind despărțite în clasament doar de golaveraj. Cu o durată a reprizelor de 35 de minute copii au rezistat efortului depus pe gazonul de joc  în ciuda caniculei de afară instalată de la primele ore. În primul meci CSA Aurul Brad s-a impus cu scorul de 3-2 la pauză (0-1 )prin golurile înscrise de Dioancă Mihai min. 39, Jorza Mihai min. 57 (care avea să fie eliminat 10 minute mai târziu pentru o lovire a adversarului cu piciorul), Nicoară Adrian min. 60, pentru CFR Simeria au înscris Abrudan Toma în min. 31 și Găitan Cătălin min. 55.

CSA Aurul Brad: Prodan Alexandru-Codrin Răzvan, Bota Ștefan, Jorza Mihai, Străuț Alin, Dioancă Mihai(cpt.), Aprotosoaie Adrian, Cotor Darius, Trif Sebastian, Rucăreanu Dan, Nicoară Adrian, / Șăucă Denis, Jorza, Andrei Mihai, Josan Alexandru antrenor Filipaș Radu.

CS CFR Simeria II: Deak Andrei- Opriș Tudor, Tameș Radu(cpt), Moga Alin, Sandu Sebi, Ilca Alex, Benel Ely, Abrudan Toma, Tamaș Robert, Basa Bogdan, Moisă Eric, / Bocșa David, Bâlc Ștefan, Brumar Alex, Găitan Cătălin, Danciu Andrei antrenor principal Costea Dorin, antrenor secund Tamaș Daniela.

Meciul al doilea s-a disputat între Primavera Deva și AS Unirea Vețel scor 6-1 la pauză 3-0. Au marcat Ignat Paul min. 4, Mosutiu Mihai min. 13, 66, Bucisman Raul min. 15, 60, Stanca Mario min. 54 respectiv Munteanu Sebastian min. 39.

regal fotbalistic la simeria (2)Primavera Deva: Bîrsan Sebi- Stanca Mario, Iordache Alex, Gabor Iancu, Gisslecu Alex, Oltean Daniel, Ignat Paul, Mustață Eduard(cpt), Arieșanu Mark, Mosutiu Mihai, Buciuman Raul / Mocan Marco, Herbei Dan, Grill Eduard, Ivan Andrei, antrenor principal Dobrescu Romeo, antrenor secund Suciu Cătălin.

AS Unirea Vețel: Mikloș Andrei- Munteanu Sebastian, Porcariu Robert, Frenț Radu, Lunca Valentin, Covaci Denis, Hordea Bogdan, Dumitrașcu George, Petrosanu Eduard, Fodor Adrian, Ignat Vlad antrenor Ciolan Călin.

Ultimul meci „cap de afiș” a programat întâlnirea dintre CFR Simeria ocupanta primului loc în clasamentul Cupei Grassrouts și FC Hunedoara echipă antrenată de fosta glorie de aur a Corvinului Dubinciuc Florin. Meciul a fost aprig disputat atât în teren cât și în tribune între părinții copiilor celor două echipe, veniți la stadion să-i susțină. Suporterii din Hunedoara cât și cei din Simeria și-au aruncat cuvinte dure și „grele” ca „la ușa cortului” pe tot parcursul meciului  ceea ce nu face cinste și onoare fotbalului, cu copii de față. Întâlnirea s-a încheiat cu victoria echipei CFR Simeria I cu 3-2 la pauză 1-1.  Golurile au fost marcate de Danciu Dragoș, în min.16, pătrunde în careu pe partea stângă și-l execută pe portar cu un șut plasat în colțul lung și în min. 45, este găsit cu o minge în careu, nemarcat șutează pe lângă portar și mingea intră în plasă. Csompo Abel de la FC Hunedoara își înscrie în propria poartă, în urma unui balon trimis cu efect în careu mingea se strecoară printre un fundaș și portarul echipei hunedorene. Golurile hunedorenilor au fost marcate de  Csompo  Abel  în min. 21 cu capul din apropierea linei porții și în min. 66 din lovitură de pedeapsă la un henț comis de Datcu Cristian în careu. S-au evidențiat la echipa campioană Danciu Dragoș, Birta Alex, Muntean Sebastian.

FC Hunedoara: Fűlöp  Szilara- Giubalca Vlăduț, Rusu Gabriel, Motouty Ștefan, Stoica Alexandru, Miheț Sebastian, Datcu Cristian, Ploscar Alexandro, Hulubik Vlăduț, Fara Kevin, Bortaș Andrei / Csompo Abel, Colici Alexandru, Kanaloș Alexandru, Toma Cosmin, Vlaiconi Nicolae, Cotoi Victor antrenor Dubinciuc Florin.

CFR Simeria I: Mihalachi Marius- Csaki Norbert, Mărincuș Ionuț, Magdău Dragoș, Birta Alexandru, Bostan Ciprian, Mezei Ștefan, Danciu Dragoș(cpt.), Iftenie Adrian, Sicoe David, Tuligă Sergiu / Circo Alex, Homorodean Robert, Popa Samuel, Costea Răzvan, Șendrilaru Alexandru, antrenor Pepenar Ciprian.

Au arbitrat foarte bine Bumb Cristi (Băcia), Danciu Bogdan(Simeria), Peterlecean Alexandru(Călan)

Clasamentul seriei C juniori 2002-2003

1 CFR Simeria I 6 6 0 0 33-8 18
2 FC Hunedoara 6 5 0 1 24-5 15
3 CSA Aurul Brad 6 4 0 2 14-10 12
4 CSM Dacia Orăștie 2010 6 3 0 3 26-11 9
5 Primavera Deva 6 2 0 4 8-22 6
6 CFR Simeria II 6 1 0 5 10-26 3
7 AS Unirea Vețel 6 0 0 6 8-41 0

 

Seria Valea Mureșului Grupa Juniori D (2004-2005)

Duminică 27.06.2006 pe stadionul CFR Simeria și-au dat întâlnire 4 echipe în ultimele meciuri ale etapei din seria D, Primavera Deva – CS FC Hunedoara, CFR Simeria I –CSM Dacia Orăștie 2010.  La stadion și-au dat întâlnire și echipa CFR Simeria I (2006-2007) care se pregătea să plece la un turneu de fotbal la Sebeș. A fost un moment încărcat de emoție și frumusețe întrucât părinții copiilor s-au mobilizat și au pus mână de la mână și au premiat echipa cu medalii și diplome într-un cadru festiv. Cadru festiv care trebuia să fie organizat de Asociația Județeană de Fotbal al cărei președinte este prof. Mircea Sârbu și nu s-a ținut la nici una din seriile Cupei  Grassrouts. Ba mai mult nici un reprezentant al AJF Hunedoara nu a fost prezent la ultimele jocuri ale etapei de cupă. Au lăsat baltă acest eveniment fotbalistic inițiat de ei și nu au mai actualizat nici rezultatele oficiale pe site-ul asociației de câteva etape bune, așa încât le recomand să-și noteze măcar rezultatele din ediția aceasta a ziarului. Suntem convinși că premierea copiilor o vor face în lunile următoare așa cum au procedat în toți anii anteriori la crâșmă, la „Pami” în prezența doar a conducătorilor de cluburi la un grătar și o bere. Într-o țară normală și firească satisfacția și bucuria câștigării unui trofeu le trăiești la finalul jocului pe stadion înmânând cupa și felicitând jucătorii, ceea ce în județul Hunedoara nu s-a văzut acest aspect decât la echipele de seniori.

Un alt aspect ce trebuie consemnat este acela că pe documentele oficiale de participare la Turneul de fotbal Cupa Grassrouts desfășurat duminică la Simeria apare ca delegat oficial, ca fiind prezent cu echipa CSM Dacia Orăștie 2010 însuși președintele clubului din Orăștie, Ștefan Marius. În realitate, copii au fost puși pe un microbuz însoțiți fiind doar de antrenorul lor Stanca Sergiu. Se pare că unii sunt cu „diurna” iar alții cu munca în „staful” de la Orăștie. Sunt aspecte grave pe care părinții copiilor precum și Asociația Județeană de Fotbal trebuie să le cunoască și să ia măsurile de rigoare. Este un punct de reflecție.

Primavera Deva – CS FC Hunedoara 1-3, la pauză 0-2.

CFR Simeria II – Dacia Orăștie 7-2, la pauză 5-1.

CFR Simeria II – Bocșa David, Bâlc Ștefan, Danciu Andrei, Basa Bogdan, Berchi Narcis, Brumar Alex, Kander Alex, Moisă Eric-cpt., Găitan Cătălin, Drăgoi Daniel, Guga Adrian, Urzică Bogdan, Cocioabă Mihai, antrenor Costea Dorin

Au marcat: Kander A.-2, Găitan C.-2, Brumar A.-1, Moisă E.-1, Danciu A.-1.

CSM Dacia Orăștie 2010: Mihaiu Flavius- Boni Cătălin, Daioni Alex, Mocanu Ștefan, Gheorghiță Denis, Diac Raul, Turdășan Flavius, Știrbea Denis, Manolache Deac, Buga Andrei, antrenor Stanca Sergiu

Au marcat Turdășan F. și Buga A.

S-au evidențiat Moise Erik, Sicoe Luis, Brumar Alex, Bara Bogdan, Danciu Andrei, Bâlc Ștefan de la Simeria I, iar de la Orăștie Turdășan Flavius și Buga Andrei.

Arbitraj foarte bun prestat de o brigadă din Hunedoara, Jurjiu Cătălin, Zaiti Erika, Maier Alexandra.

Golgheterul competiției Cupa Grassrouts juniori D (2004-2005) – Tamaș Robert – CFR Simeria I – 15 goluri.

Clasamentul seriei D juniori 2004-2005

1 CFR Simeria I 6 6 0 0 44-4 18
2 CFR Simeria II 6 5 0 1 20-13 15
3 FC Hunedoara 6 4 0 2 25-12 12
4 Minifotbal Hunedoara 6 2 1 3 16-31 7
5 Victoria Călan 6 1 2 3 13-24 5
6 Primavera Deva 6 1 1 4 8-15 4
7 CSM Dacia Orăștie 2010 6 0 0 6 12-39 0

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători