POPICE/CAMPIONATELE NAŢIONALE/Argint la sprint şi bronz la tandem pentru CS Siderurgica Hunedoara

Jucătorul-antrenor al secţiei de popice de la Clubul Sportiv Siderurgica Hunedoara, Mănel Manea, a câştigat două medalii la Campionatele Naţionale ale seniorilor de la Ploieşti: argint în proba de sprint – eliminatorie – şi bronz la tadem în care a făcut echipă cu Petruţ Mihălcioiu (CFR Cluj).

12-POPICE

 Medalie de aur pierdută la “sudden victory”

În proba de sprint, în care au participat 14 sportivi, lansatorul hunedorean Mănel Manea (foto în stânga) a susţinut 4 partide în care a obţinut următoarele rezultate: victorii, scor 2-0, în tabloul de “opt” cu Călin Cazacu (Foresta Tălmaciu) şi scor 2-0, în sferturi de finală, cu  Florin Opincă (CFR Olimpia ACB Iaşi), în semifinale, scor 1-1 (21 d.p. -15 d.p.) cu Virgil Dorin (CFR Cluj). Finala a fost extrem de disputată şi decisă la baraj în favoarea lui Gyula Vereş (CFR Olimpia ACB Iaşi) care l-a învins, la limită, pe Mănel Manea (CS Siderurgica Hunedoara), scor 0-1, apoi 1-1 la manşe câştigate şi 22 popice doborâte la  17 ( p.d.) la “sudden victory” – (baraj – trei lansări la plin). Astfel, ierarhia finală a probei de sprint arată astfel: 1. Gyula Veres (CFR Olimpia ACB Iaşi); 2. Mănel Manea (CS Siderurgica Hunedoara); 3. Bogdan Dudaş şi Virgil Dorin (ambii de la CFR Cluj). 12-PISTE

Structurată pe trei probe (individual clasic, tandem şi sprint) Naţionalele de popice desfăşurate în 2013 pe pistele arenei “Compet” din Ploieşti a strâns la un loc cei mai buni popicari de la grupările CFR Olimpia ACB Iaşi, CFR Cluj, CS Siderurgica Hunedoara şi Foresta Tălmaciu.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului