POPICE FEMININ/JUNIOARE/Au luat pulsul competiţiei

Prima echipă feminină de popice – junioare – din istoria Clubului Sportiv Siderurgica Hunedoara a debutat în Campionatul Naţional. Începutul a fost încurajator

DSC07129

Echipa feminină de popice junioare a Clubului Sportiv Siderurgica Hunedoara a pierdut, scor 2.441 la 3.012 de popice doborâte jocul disputat în deplasare cu Electromureş Târgu Mureş care a  contat pentru prima etapă a Campionatului Naţional.

Surpriza a fost făcută însă de căpitanul de echipă al hunedorencelor, Maria Ciobanu care a reuşit cel mai bun rezultat din concurs – 540 de popice doborâte! Şi colegele ei au avut o evoluţie demnă de toată lauda. Fetele de la CS Siderurgica au jucat pentru prima data în echipă.

“Maria Ciobanu a atras atenţia tuturor la Târgu Mureş cu evoluţia şi rezultatul obţinut. Dacă o ţine tot aşa sigur va fi convocată la lotul Naţional.  Media echipei a fost de 40o de popice doborâte. Una bună pentru aceste fete care practică popicele de doar jumătate de an”, a concluzionat antrenorul fetelor de la CS Siderurgica Hunedoara, Nicolaie Popa.

Sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 10:00 pe arena de popice de la Hunedoara cu 6 piste (strada Theodor Aman nr. 5), este programat să se dispute meciul retur CS Siderurgica – Electromureş Târgu Mureş care este campioană naţională en-titre. Din serie mai fac parte echipele CFR Rapid Bucureşti şi Petrolul Ploieşti.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști