POPICE FEMININ/JUNIOARE/Au luat pulsul competiţiei

Prima echipă feminină de popice – junioare – din istoria Clubului Sportiv Siderurgica Hunedoara a debutat în Campionatul Naţional. Începutul a fost încurajator

DSC07129

Echipa feminină de popice junioare a Clubului Sportiv Siderurgica Hunedoara a pierdut, scor 2.441 la 3.012 de popice doborâte jocul disputat în deplasare cu Electromureş Târgu Mureş care a  contat pentru prima etapă a Campionatului Naţional.

Surpriza a fost făcută însă de căpitanul de echipă al hunedorencelor, Maria Ciobanu care a reuşit cel mai bun rezultat din concurs – 540 de popice doborâte! Şi colegele ei au avut o evoluţie demnă de toată lauda. Fetele de la CS Siderurgica au jucat pentru prima data în echipă.

“Maria Ciobanu a atras atenţia tuturor la Târgu Mureş cu evoluţia şi rezultatul obţinut. Dacă o ţine tot aşa sigur va fi convocată la lotul Naţional.  Media echipei a fost de 40o de popice doborâte. Una bună pentru aceste fete care practică popicele de doar jumătate de an”, a concluzionat antrenorul fetelor de la CS Siderurgica Hunedoara, Nicolaie Popa.

Sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 10:00 pe arena de popice de la Hunedoara cu 6 piste (strada Theodor Aman nr. 5), este programat să se dispute meciul retur CS Siderurgica – Electromureş Târgu Mureş care este campioană naţională en-titre. Din serie mai fac parte echipele CFR Rapid Bucureşti şi Petrolul Ploieşti.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători