POPICE FEMININ/JUNIOARE/Au luat pulsul competiţiei

Prima echipă feminină de popice – junioare – din istoria Clubului Sportiv Siderurgica Hunedoara a debutat în Campionatul Naţional. Începutul a fost încurajator

DSC07129

Echipa feminină de popice junioare a Clubului Sportiv Siderurgica Hunedoara a pierdut, scor 2.441 la 3.012 de popice doborâte jocul disputat în deplasare cu Electromureş Târgu Mureş care a  contat pentru prima etapă a Campionatului Naţional.

Surpriza a fost făcută însă de căpitanul de echipă al hunedorencelor, Maria Ciobanu care a reuşit cel mai bun rezultat din concurs – 540 de popice doborâte! Şi colegele ei au avut o evoluţie demnă de toată lauda. Fetele de la CS Siderurgica au jucat pentru prima data în echipă.

“Maria Ciobanu a atras atenţia tuturor la Târgu Mureş cu evoluţia şi rezultatul obţinut. Dacă o ţine tot aşa sigur va fi convocată la lotul Naţional.  Media echipei a fost de 40o de popice doborâte. Una bună pentru aceste fete care practică popicele de doar jumătate de an”, a concluzionat antrenorul fetelor de la CS Siderurgica Hunedoara, Nicolaie Popa.

Sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 10:00 pe arena de popice de la Hunedoara cu 6 piste (strada Theodor Aman nr. 5), este programat să se dispute meciul retur CS Siderurgica – Electromureş Târgu Mureş care este campioană naţională en-titre. Din serie mai fac parte echipele CFR Rapid Bucureşti şi Petrolul Ploieşti.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani