POPICE. Campioana mondială Noemi Budoi a revenit acasă

197

Medaliata cu aur în proba de tandem la recent încheiatele Campionate Mondiale din Cehia,hunedoreanca Noemi Budoi, a revenit acasă.

 

 

La întoarcere, tânăra campioană a fost așteptată de colegii, antrenorii și conducerea CS Siderurgica Hunedoara, club la care este legitimată, cu aplauze, flori, tort și șampanie.

 

Club aflat aproape de dizolvare

 

Multipla campioană națională de junioare și cadete reușeste, astfel, un nou succes pentru popicele din Hunedoara, de această dată unul la nivel mondial, rezultatul fiind va o adevărată gură de oxigen pentru CS Siderurgica Hunedoara, un club care trece prin momente dificile din punct de vedere financiar, fiind la un pas de dizolvare.

Pregătită la clubul hunedorean Siderurgica de către Mănel Manea, tânăra sportivă Noemi Budoi are doar 17 ani, și a evoluat în finala Campionatului Mondial de popice pentru cadeţi (U18)  în proba de tandem alături de Tibor Levente Szasz, legitimat la CSM Târgu Mureş. Cei doi au reuşit să se claseze la finalul întrecerilor pe locul I, devenind campioni mondiali. „Le mulțumesc din suflet tuturor celor care au fost alături de mine, pentru gândurile bune pe care mi le-au transmis, cu o mențiune specială pentru maestrul Nicolae Popa, care m-a format ca sportivă. Mulțumesc antrenorului meu Mănel Manea pentru faptul că a avut încredere în mine, m-a susținut tot timpu și acest lucru a contat foarte mult. Și, nu în ultimul rând, îi mulțumesc lui Tibor Levente Szasz, cu care am colaborat excelent și am devenit campioni mondiali. E un sentiment plăcut să fii cea mai bună din lume. Nu mi-am dat seama la început, dar când am urcat pe podium și am simțit mândria aceea că am reușit, atunci am simțit și eu că sunt cea mai bună din lume. Mulțumesc încă odată tuturor pentru susținere si le spun să fie alături de noi și în continuare”, a declarat Noemi Budoi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.