NATAŢIE/CAMPIONATELE NAŢIONALE DE SEMIFOND ALE COPIILOR/Concurs atipic, medalii obişnuite

Secţia de înot a Clubului Sportiv Şcolar (CSŞ) Hunedoara s-a clasat pe locul 8 cu 24 de puncte în clasamentul general pe echipe la Campionatul Naţional de semifond rezervat copiilor cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani care s-au desfăşurat la Piteşti.

12-INOT

12-DIPLOMA

În concurs au participat aproximativ 500 de sportivii legitimaţi la 49 de cluburi între care doar 29 de grupări au punctat în clasamentul general.

CSŞ Hunedoara a înscris în concurs 9 sportivii pregătiţi de profesorii-antrenori Anca Băjan şi Dan Ardelean. Cele mai bune rezultate au fost obţinute de Victor Iacob (foto, 13 ani), care a câştigat medalia de aur în proba de spate (în care s-au cumulat rezulatele pe distanţele de 400 şi 100 metri spate) şi medalia de argint în proba de fluture (în care a înotat 100 metri fluture şi 400 metri liber).

Alte clasări în puncte pentru CSŞ Hunedoara au fost obţinute de Arnold Marton (13 ani) – locul 4 în proba de bras (100 metri plus 400 metri bras) şi Daria Budriş (11 ani) locul 7 la bras şi locul 8 la spate (100 metri plus 400 metri).

„A fos un concurs greu, atipic pentru elevii noştri, însă copii au respectat competiţia şi au dat totul pentru a obţine cele mai bune rezultate”, a spus şefa catredei de înot de la CSŞ Hunedoara, Anca Băjan.

Medalii după media generală

Regulamentul Campionatelor  Naţionale de semifond rezervate copiilor de la Piteşti a fost unul atipic şi a prevăzut participarea obligatorie a fiecărui sportiv la ambele probe de concurs ale procedeului respectiv (100 m + 400 m liber, 100 m + 400 spate, 100 m + 400 m bras şi 100 m + 400 m fluture) iar clasamentul a fost întocmit în ordinea mediei rezultată din adunarea şi împărţirea timpilor obţinuţi – cel mai mic timp.

Clasamentele finale pe procedee s-au alcătuit prin cumularea timpilor, iar pentru clasamentele pe cluburi au punctat primii opt sportivi, după sistemul 9, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 puncte.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!