NATAŢIE/CAMPIONATELE NAŢIONALE DE SEMIFOND ALE COPIILOR/Concurs atipic, medalii obişnuite

Secţia de înot a Clubului Sportiv Şcolar (CSŞ) Hunedoara s-a clasat pe locul 8 cu 24 de puncte în clasamentul general pe echipe la Campionatul Naţional de semifond rezervat copiilor cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani care s-au desfăşurat la Piteşti.

12-INOT

12-DIPLOMA

În concurs au participat aproximativ 500 de sportivii legitimaţi la 49 de cluburi între care doar 29 de grupări au punctat în clasamentul general.

CSŞ Hunedoara a înscris în concurs 9 sportivii pregătiţi de profesorii-antrenori Anca Băjan şi Dan Ardelean. Cele mai bune rezultate au fost obţinute de Victor Iacob (foto, 13 ani), care a câştigat medalia de aur în proba de spate (în care s-au cumulat rezulatele pe distanţele de 400 şi 100 metri spate) şi medalia de argint în proba de fluture (în care a înotat 100 metri fluture şi 400 metri liber).

Alte clasări în puncte pentru CSŞ Hunedoara au fost obţinute de Arnold Marton (13 ani) – locul 4 în proba de bras (100 metri plus 400 metri bras) şi Daria Budriş (11 ani) locul 7 la bras şi locul 8 la spate (100 metri plus 400 metri).

„A fos un concurs greu, atipic pentru elevii noştri, însă copii au respectat competiţia şi au dat totul pentru a obţine cele mai bune rezultate”, a spus şefa catredei de înot de la CSŞ Hunedoara, Anca Băjan.

Medalii după media generală

Regulamentul Campionatelor  Naţionale de semifond rezervate copiilor de la Piteşti a fost unul atipic şi a prevăzut participarea obligatorie a fiecărui sportiv la ambele probe de concurs ale procedeului respectiv (100 m + 400 m liber, 100 m + 400 spate, 100 m + 400 m bras şi 100 m + 400 m fluture) iar clasamentul a fost întocmit în ordinea mediei rezultată din adunarea şi împărţirea timpilor obţinuţi – cel mai mic timp.

Clasamentele finale pe procedee s-au alcătuit prin cumularea timpilor, iar pentru clasamentele pe cluburi au punctat primii opt sportivi, după sistemul 9, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 puncte.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara         Accident grav pe un câmp din zona Orăștiei         Spargere la un magazin din Lupeni. Hoții au fost prinși în flagrant         Doamnă/domnule doctor, vă respect decizia! La război nu mergi fără pușcă         Amenzi pentru cei care nu poartă măști în Simeria         Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus         Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate         Peste 3.000 de oameni sunt în izolare în județul Hunedoara