MINIHANDBAL/Sunt finaliste!

Echipa feminină de minihandbal  – junioare V- a Clubului Sportiv Şcolar (CSŞ) Hunedoara s-a calificat la Turneul Final al Campionatului Naţional.

12-MINIHANDBAL

Cele mai mici dintre handbaliste de la CSŞ Hunedoara (fetiţe născute în anii 2003-2004 şi mai mici), pregătite de profesorii Paraschiva Bălici şi Ioan Feier s-au clasat pe locul 3 la turneul semifinal care s-a desfăşurat la Râmnicu Vâlcea la finele săptămânii trecute în cadrul căruia au obţinut 3 victorii si au suferit o singură înfrângere.

Finală mică made în Hunedoara

Repartizată în Grupa B echipa CSŞ Hunedoara s-a clasat pe locul 2 cu 6 puncte cu următoarele rezultate: scor 10-14 cu HC “U” FEFS Craiova, scor 16-15 cu CSŞ Drobeta Turnu Severin şi 17-5 cu CS Giarmata.

În finala pentru locurile 3-4 CSŞ Hunedoara a învins, scor 14-8, pe CS Vulcan. Pe locul 1 s-a clasat HC “Maria Torok” Râmnicu Vâlcea urmată de HC “U” FEFS Craiova.

“Fetele sunt talentate şi dornice să facă handbal de performanţă. Calificarea la turneul final între cele mai bune 16 echipe din ţară este deja o performanţă pentru ele dat fiind faptul că lucrăm de puţin timp împreună”, a spus profesorul Ioan Feier.

Turneul Final al Campionatului Naţional feminin de minihandbal se va desfăşura luna viitoare în perioada 27-29 iunie întro localitate care urmează să fie desemnată.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
„HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg