MINIHANDBAL/Sunt finaliste!

356

Echipa feminină de minihandbal  – junioare V- a Clubului Sportiv Şcolar (CSŞ) Hunedoara s-a calificat la Turneul Final al Campionatului Naţional.

12-MINIHANDBAL

Cele mai mici dintre handbaliste de la CSŞ Hunedoara (fetiţe născute în anii 2003-2004 şi mai mici), pregătite de profesorii Paraschiva Bălici şi Ioan Feier s-au clasat pe locul 3 la turneul semifinal care s-a desfăşurat la Râmnicu Vâlcea la finele săptămânii trecute în cadrul căruia au obţinut 3 victorii si au suferit o singură înfrângere.

Finală mică made în Hunedoara

Repartizată în Grupa B echipa CSŞ Hunedoara s-a clasat pe locul 2 cu 6 puncte cu următoarele rezultate: scor 10-14 cu HC “U” FEFS Craiova, scor 16-15 cu CSŞ Drobeta Turnu Severin şi 17-5 cu CS Giarmata.

În finala pentru locurile 3-4 CSŞ Hunedoara a învins, scor 14-8, pe CS Vulcan. Pe locul 1 s-a clasat HC “Maria Torok” Râmnicu Vâlcea urmată de HC “U” FEFS Craiova.

“Fetele sunt talentate şi dornice să facă handbal de performanţă. Calificarea la turneul final între cele mai bune 16 echipe din ţară este deja o performanţă pentru ele dat fiind faptul că lucrăm de puţin timp împreună”, a spus profesorul Ioan Feier.

Turneul Final al Campionatului Naţional feminin de minihandbal se va desfăşura luna viitoare în perioada 27-29 iunie întro localitate care urmează să fie desemnată.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *