MINIFOTBAL/Pregătiri pentru ”BIG Cupa” 2015

CUPA LICEELOR AFIS 2015 BCupa BIG FM la fotbal a liceelor din Deva se va desfășura în acest an  în perioada 16-19 februarie în Sala Sporturilor din Deva, au anunțat organizatorii.  VEZI CARE SUNT ECHIPELE CARE VOR LUPTA PENTRU “BIG CUPA”!

”Vom avea la start opt echipe care vor intra direct în turneu”, a anunțat Marius Dragomir, director general Radio BIG FM Deva.

Deținătoarea trofeului, Liceul Teoretic “Traian” nu își va apăra titlul deoarece nu mai există (a fost comasat cu Colegiul Național “Decebal” n.r.).

Ședința tehnică, tragerea la sorți a componenței celor două grupe și stabilirea programului jocurilor celei de-a VI-a ediții a Cupei BIG FM la fotbal a liceelor din Deva  va avea loc în data de 9 februarie.

Vor participa echipele:

*Liceul Pedagogic  “Sabin Drăgoi”
*Colegiul Tehnic  “Transilvania”
*Grupul Şcolar  “Grigore Moisil”
*Colegiul Tehnic Energetic  “Dragomir Hurmuzescu”
*Colegiul Naţional Sportiv  “Cetate”
*Colegiul Naţional “Decebal”
*Liceul de Muzică şi Arte Plastice “ Sigismund Toduță”
*Liceul Teoretic “Téglás Gábor”

În fiecare zi a competiţiei se vor disputa două meciuri, în funcţie de tragerea la sorţi şi vor începe la ora 14:00, respectiv ora 15:00. Joi, 19 februarie vor avea loc finala mică şi finala mare, începând cu ora 19:30.
Vor fi premiate echipele clasate pe locurile I, II şi III , cel mai bun fotbalist, cel mai bun portar, golgeter-ul competiţiei, cea mai fair-play  echipă.

Anul trecut competiția a fost câștigată de echipa Liceului Teoretic ”Traian” pregătită de profesorul Titi Scorpie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini         Bărbat tâlhărit după ce s-a îmbătat         “CEATA LUI PIŢIGOI”, DAI ÎN UNUL ŢIPĂ TREI. Amenda primarului Ridzi a stârnit mâzga electorală în Petroşani         PENTRU ŞOMERI. Cinci meserii cu mare căutare, prin AJOFM Hunedoara