MINIFOTBAL/Pregătiri pentru ”BIG Cupa” 2015

CUPA LICEELOR AFIS 2015 BCupa BIG FM la fotbal a liceelor din Deva se va desfășura în acest an  în perioada 16-19 februarie în Sala Sporturilor din Deva, au anunțat organizatorii.  VEZI CARE SUNT ECHIPELE CARE VOR LUPTA PENTRU “BIG CUPA”!

”Vom avea la start opt echipe care vor intra direct în turneu”, a anunțat Marius Dragomir, director general Radio BIG FM Deva.

Deținătoarea trofeului, Liceul Teoretic “Traian” nu își va apăra titlul deoarece nu mai există (a fost comasat cu Colegiul Național “Decebal” n.r.).

Ședința tehnică, tragerea la sorți a componenței celor două grupe și stabilirea programului jocurilor celei de-a VI-a ediții a Cupei BIG FM la fotbal a liceelor din Deva  va avea loc în data de 9 februarie.

Vor participa echipele:

*Liceul Pedagogic  “Sabin Drăgoi”
*Colegiul Tehnic  “Transilvania”
*Grupul Şcolar  “Grigore Moisil”
*Colegiul Tehnic Energetic  “Dragomir Hurmuzescu”
*Colegiul Naţional Sportiv  “Cetate”
*Colegiul Naţional “Decebal”
*Liceul de Muzică şi Arte Plastice “ Sigismund Toduță”
*Liceul Teoretic “Téglás Gábor”

În fiecare zi a competiţiei se vor disputa două meciuri, în funcţie de tragerea la sorţi şi vor începe la ora 14:00, respectiv ora 15:00. Joi, 19 februarie vor avea loc finala mică şi finala mare, începând cu ora 19:30.
Vor fi premiate echipele clasate pe locurile I, II şi III , cel mai bun fotbalist, cel mai bun portar, golgeter-ul competiţiei, cea mai fair-play  echipă.

Anul trecut competiția a fost câștigată de echipa Liceului Teoretic ”Traian” pregătită de profesorul Titi Scorpie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu