MINIFOTBAL/Pregătiri pentru ”BIG Cupa” 2015

CUPA LICEELOR AFIS 2015 BCupa BIG FM la fotbal a liceelor din Deva se va desfășura în acest an  în perioada 16-19 februarie în Sala Sporturilor din Deva, au anunțat organizatorii.  VEZI CARE SUNT ECHIPELE CARE VOR LUPTA PENTRU “BIG CUPA”!

”Vom avea la start opt echipe care vor intra direct în turneu”, a anunțat Marius Dragomir, director general Radio BIG FM Deva.

Deținătoarea trofeului, Liceul Teoretic “Traian” nu își va apăra titlul deoarece nu mai există (a fost comasat cu Colegiul Național “Decebal” n.r.).

Ședința tehnică, tragerea la sorți a componenței celor două grupe și stabilirea programului jocurilor celei de-a VI-a ediții a Cupei BIG FM la fotbal a liceelor din Deva  va avea loc în data de 9 februarie.

Vor participa echipele:

*Liceul Pedagogic  “Sabin Drăgoi”
*Colegiul Tehnic  “Transilvania”
*Grupul Şcolar  “Grigore Moisil”
*Colegiul Tehnic Energetic  “Dragomir Hurmuzescu”
*Colegiul Naţional Sportiv  “Cetate”
*Colegiul Naţional “Decebal”
*Liceul de Muzică şi Arte Plastice “ Sigismund Toduță”
*Liceul Teoretic “Téglás Gábor”

În fiecare zi a competiţiei se vor disputa două meciuri, în funcţie de tragerea la sorţi şi vor începe la ora 14:00, respectiv ora 15:00. Joi, 19 februarie vor avea loc finala mică şi finala mare, începând cu ora 19:30.
Vor fi premiate echipele clasate pe locurile I, II şi III , cel mai bun fotbalist, cel mai bun portar, golgeter-ul competiţiei, cea mai fair-play  echipă.

Anul trecut competiția a fost câștigată de echipa Liceului Teoretic ”Traian” pregătită de profesorul Titi Scorpie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa