LUPTĂ ÎN CUȘCA MMA. “Măcelarul” este gata de luptă

Un tânăr hunedorean își face loc cu pumnii, coatele și picioarele în lumea dură a MMA-ului (Mixed Marțial Art), din România. Alexandru “Măcelarul” Mezei este pregătit să mai toace un adversar în cușca MMA

16MMA

Luptătorul de 26 de ani Alexandru “The Butcher” Mezei va intra din nou în cușca MMA la începutul săptămânii viitoare la Brașov unde va avea loc prima gala a anului din circuitul RXF (Real Xtreme Fighting) din România.

Legitimat la Gladiators Gym Deva, Alexandru Mezei va lupta cu Răzvan Duță de la Respect Gym Găești în limitele categoriei 65 de kilograme a cărei centură de campion național speră s-o câștige chiar în acest an.

Va fi a patra luptă în cușca RXF pentru Alexandru Mezei care are în palmares două victorii și-o înfrângere. Toate luptele au fost date anul trecut.

“Lupt în cușcă pentru că îmi place să mă bat. Mă interesează și bani, însă nu acum. Mai întâi vreau faimă și să îmi fac un nume în MMA-ul din România ”, a admis Mezei care a dezvăluit care este atuul său dar și cea mai mare dorință în cușcă. “Sunt bun în lupta la sol dar mă perfecționez și în lupta în picioare. Îmi doresc foarte mult să câștig un meci prin knockout. Să îmi bat măr adversarul”.

Gală cu 11 lupte

Gala RXF 16 care se va disputa luni 16 februarie în Sala Sporturilor din Brașov va cuprinde 11 lupte: 10 în main card și una – între fete – la undercard. În cușcă de sub Tâmpa vor intra și doi luptători de peste hotare: un moldovean și un turc. (Sami Tamas)

[box type=”tick”]Face cunoștință cu adversarii doar în cușcă

Deși nu îi vede niciodată înainte de luptă de fiecare dată când intră în cușcă Alexandru Mezei știe tot în amănunt despre adversarul cu care urmează să se bată. Îl ajută antrenorul său Claudiu Florescu. “Nu îmi place să-mi studiez adversarii înainte de luptă. Însă, atunci când intru în cușcă știu totul despre ei de la antrenorul meu Claudiu Florescu care îi urmărește până în cel mai mic amănunt. Indicațiile lui îmi sunt de folos în timpul luptei”, spune Mezei.[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu