LUPTĂ ÎN CUȘCA MMA. “Măcelarul” este gata de luptă

Un tânăr hunedorean își face loc cu pumnii, coatele și picioarele în lumea dură a MMA-ului (Mixed Marțial Art), din România. Alexandru “Măcelarul” Mezei este pregătit să mai toace un adversar în cușca MMA

16MMA

Luptătorul de 26 de ani Alexandru “The Butcher” Mezei va intra din nou în cușca MMA la începutul săptămânii viitoare la Brașov unde va avea loc prima gala a anului din circuitul RXF (Real Xtreme Fighting) din România.

Legitimat la Gladiators Gym Deva, Alexandru Mezei va lupta cu Răzvan Duță de la Respect Gym Găești în limitele categoriei 65 de kilograme a cărei centură de campion național speră s-o câștige chiar în acest an.

Va fi a patra luptă în cușca RXF pentru Alexandru Mezei care are în palmares două victorii și-o înfrângere. Toate luptele au fost date anul trecut.

“Lupt în cușcă pentru că îmi place să mă bat. Mă interesează și bani, însă nu acum. Mai întâi vreau faimă și să îmi fac un nume în MMA-ul din România ”, a admis Mezei care a dezvăluit care este atuul său dar și cea mai mare dorință în cușcă. “Sunt bun în lupta la sol dar mă perfecționez și în lupta în picioare. Îmi doresc foarte mult să câștig un meci prin knockout. Să îmi bat măr adversarul”.

Gală cu 11 lupte

Gala RXF 16 care se va disputa luni 16 februarie în Sala Sporturilor din Brașov va cuprinde 11 lupte: 10 în main card și una – între fete – la undercard. În cușcă de sub Tâmpa vor intra și doi luptători de peste hotare: un moldovean și un turc. (Sami Tamas)

[box type=”tick”]Face cunoștință cu adversarii doar în cușcă

Deși nu îi vede niciodată înainte de luptă de fiecare dată când intră în cușcă Alexandru Mezei știe tot în amănunt despre adversarul cu care urmează să se bată. Îl ajută antrenorul său Claudiu Florescu. “Nu îmi place să-mi studiez adversarii înainte de luptă. Însă, atunci când intru în cușcă știu totul despre ei de la antrenorul meu Claudiu Florescu care îi urmărește până în cel mai mic amănunt. Indicațiile lui îmi sunt de folos în timpul luptei”, spune Mezei.[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini         Bărbat tâlhărit după ce s-a îmbătat         “CEATA LUI PIŢIGOI”, DAI ÎN UNUL ŢIPĂ TREI. Amenda primarului Ridzi a stârnit mâzga electorală în Petroşani         PENTRU ŞOMERI. Cinci meserii cu mare căutare, prin AJOFM Hunedoara