LUPTĂ ÎN CUȘCA MMA. “Măcelarul” este gata de luptă

Un tânăr hunedorean își face loc cu pumnii, coatele și picioarele în lumea dură a MMA-ului (Mixed Marțial Art), din România. Alexandru “Măcelarul” Mezei este pregătit să mai toace un adversar în cușca MMA

16MMA

Luptătorul de 26 de ani Alexandru “The Butcher” Mezei va intra din nou în cușca MMA la începutul săptămânii viitoare la Brașov unde va avea loc prima gala a anului din circuitul RXF (Real Xtreme Fighting) din România.

Legitimat la Gladiators Gym Deva, Alexandru Mezei va lupta cu Răzvan Duță de la Respect Gym Găești în limitele categoriei 65 de kilograme a cărei centură de campion național speră s-o câștige chiar în acest an.

Va fi a patra luptă în cușca RXF pentru Alexandru Mezei care are în palmares două victorii și-o înfrângere. Toate luptele au fost date anul trecut.

“Lupt în cușcă pentru că îmi place să mă bat. Mă interesează și bani, însă nu acum. Mai întâi vreau faimă și să îmi fac un nume în MMA-ul din România ”, a admis Mezei care a dezvăluit care este atuul său dar și cea mai mare dorință în cușcă. “Sunt bun în lupta la sol dar mă perfecționez și în lupta în picioare. Îmi doresc foarte mult să câștig un meci prin knockout. Să îmi bat măr adversarul”.

Gală cu 11 lupte

Gala RXF 16 care se va disputa luni 16 februarie în Sala Sporturilor din Brașov va cuprinde 11 lupte: 10 în main card și una – între fete – la undercard. În cușcă de sub Tâmpa vor intra și doi luptători de peste hotare: un moldovean și un turc. (Sami Tamas)

[box type=”tick”]Face cunoștință cu adversarii doar în cușcă

Deși nu îi vede niciodată înainte de luptă de fiecare dată când intră în cușcă Alexandru Mezei știe tot în amănunt despre adversarul cu care urmează să se bată. Îl ajută antrenorul său Claudiu Florescu. “Nu îmi place să-mi studiez adversarii înainte de luptă. Însă, atunci când intru în cușcă știu totul despre ei de la antrenorul meu Claudiu Florescu care îi urmărește până în cel mai mic amănunt. Indicațiile lui îmi sunt de folos în timpul luptei”, spune Mezei.[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa