LIGA 3 DE FOTBAL. Thriller la Hunedoara

2078

Meci de infarct, sâmbătă, la Hunedoara, în etapa a XVI-a din seria a IV-a din Liga 3 de fotbal.

Pe teren au fost CS Hunedoara și Viitorul Dăești, iar numeroșii spectatori de pe “Michael Klein” au avut ce vedea.

Două goluri anulate în prima repriză

Meciul a început tare, Vasinc ratând la prima fază ofensivă, dar replica oaspeților a venit imediat, vâlcenii înscriind pe contraatac, în minutul 3, prin Neacșu, dar golul a fost anulat, pentru ofsaid, la protestele hunedorenilor. În minutul 12 se înscrie primul gol valabil, de către gazed, reușita aparținând lui Burlacu, după un “assist” al lui Iacob. CS Hunedoara pare să fie stăpână pe situație, dar ratează pe bandă, Iacob și Trășcan, ambii în două rânduri, și Vasinc, fie greșesc ținta, fie îl evidențiază pe Marinoiu, portarul oaspeților. Vâlcenii scapă cu bine din această perioadă și revin și ei în ofensivă, iar după două ocazii. Irosite de Iordache și Neacșu, reușesc să egaleze. Acest lucru s-a întâmplat în minutul 33, când Iordache a înscris la vinclu. Și a venit minutul 35, când a avut loc cea mai controversată fază a meciului, “centralul” Boldea anulând golul lui Cristian, după un șut de la circa 25 de metri, din motive probabil numai de el știute. A mai venit o ocazie mare a gazdelor ratată de Iacob, dar hunedorenii au intrat la cabine în avantaj, în ultimul minut al primei reprize Ciucurescu înscriind cu capul după un corner al lui Cristian.

Penalty ratat de gazde

Mitanul second a început foarte bine pentru hunedoreni, care și-au mărit avantajul în minutul 47, prin Vasinc, care a profitat de o gafă monumentală a lui Marinoiu, portarul oaspeților călcând pe minge la respectivea fază. Au mai venit două ocazii ale gazdelor, ratate de Burlacu și iacob, dar și un gol anulat, de această data corect, pentru vâlceni, la finalizare fiind Florin Costea, fostul international. Apoi, în minutul 58, Costea a fost faultat în careu de Ionică, iar penaltyul a fost transformat de Iordache, și s-a ajuns la 3-2 pentru Hunedoara. Momentul psihologic al meciului a fost în minutul 67, când Hunedoara a primit penalty la un henț al lui Bărbuți, dar Ionică a tras în transevrsală. Cei de la dăești profit de moment și, după o ratare a lui Costea, același jucător restabilește egalitatea în minutul 73, din careul mic, după un corner. Finalul este palpitand, gazdele cerând penalty la o fază a lui Kovacs și ratând prin Vasinc, Radicof și Babei, dar și oaspeții puteau să înscrie prin Costea, acesta fiind blocat, in extremis, de portarul Dumirescu. Jocul se încheie cu scorul de 3-3, după o ultimă ocazie ratată de Tiric, iar Hunedoara rămâne pe locul 7, cu 23 de puncte, iar Dăeștiul pe 10, cu 20.

EXTRA 1

CS Hunedoara – Viitorul Dăeşti 3 – 3 (2 – 1)

Hunedoara: Dumitrescu – Cr. Creciunesc, Ciucurescu, Ionică, Trăşcan – Iacob, Marinca, R. Cristian /58 Kovacs), Bloj (76 Tiric) – Burlacu (62 Babei), Vasinc (82 Radicof). Antrenor Raul Spătaru

Dăeşti: Marinoiu – O. Vasile, Deaconescu (40 Mocioacă), Bărbuţi, Pătulea (22 Roşianu) – L. Săraru, Rizea, L. Iordache, Cr. Matei (67 Dima) – Neacşu (90+2 Paşoi), Fl. Costea. Antrenor Gabriel Mangalagiu

Au marcat: Burlacu (12), Ciucurescu (45), Vasinc (47), respectiv Iordache (33, 58 penalty), Costea (73)

Arbitri: Ioan Boldea – Răzvan Spătar, Alina Voaideş (toți din Alba)

EXTRA 2

Raul Spătaru, antrenor principal CS Hunedoara

Sunt supărat pe mai multe lucruri, în primul rând pe rezultat. Să ţi se anuleze un gol la un şut de la 25 de metri pe mijlocul porţii, nu ştiu pentru ce motiv, eu nu am mai văzut aşa ceva. Sunt supărat că ni s-a anulat un gol valabil, că am avut 3 – 1 şi nu am putut ţine de scor, că am ratat un penalty la 3 – 2, m-a supărat că nu am avut reacţie când adversarul a revenit în joc şi pe tabelă. Trebuia să câştigăm astăzi cele trei puncte, dar a intervenit relaxarea la 3 – 1 şi greşeala de la penalty. Încercăm să recuperăm în etapele următoare. Ar fi trebuit să jucăm cu Sebişul săptămâna viitoare, urmează după aceea un meci cu Lipova, foarte greu. Din păcate l-am pierdut pe Vasinc, care a suferit o fractură de claviculă şi va lipsi o perioadă.”

Comentarii FB

comentarii


TAG


One thought on “LIGA 3 DE FOTBAL. Thriller la Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.