KICKBOX ȘI MMA. Un devean în conducerea Kombat Liga România

16-KICKBOXPreședintele și antrenorul Clubului Sportiv Gladiators Gym Deva, Claudiu Florescu (foto), a fost ales vicepreședinte al Kombat Liga România pentru următorii doi ani.  Marea Adunarea Generală a Kombat Liga România  a avut loc de curând la Lugoj, în prezența reprezentanților a 25 de școli de scoli de kickboxing din sud-vestul țării, respective din Banat, Transilvania și Oltenia.

Aceștia și-au ales noua conducere care, până în 2016, va avea următoarea componență: Doru Cosei din Băile Herculane – președinte și secretar – și vicepresedinții Claudiu Florescu din Deva (presedinte Liga MMA și Organizare Inter club) și Marcel Drăgan din Lugoj (șef Comisie Arbitraj și Etică).

În aceeași ședință s-a mai discutat și despre constituirea unei comisii de etică, ranking (clasamente), Liga Juniorilor și regulamente de MMA și Kickboxing K1 A, precum și depre intenția de înființare a unei asociații ce urmează să cuprindă cât mai multe cluburi de profil și care să organizeze cât mai multe competiți interclub, cât și gale semi pro. (Sami Tamas)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece + 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei         DN 68 A, șoseaua dezastruoasă care dublează „autostrada – muzeu”         Trei ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române au slujit la hramul Mănăstirii Prislop         Despre plecarea pe drumul fără întoarcere a Mariei Toma Damşa         Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice