KICKBOX ȘI MMA. Un devean în conducerea Kombat Liga România

16-KICKBOXPreședintele și antrenorul Clubului Sportiv Gladiators Gym Deva, Claudiu Florescu (foto), a fost ales vicepreședinte al Kombat Liga România pentru următorii doi ani.  Marea Adunarea Generală a Kombat Liga România  a avut loc de curând la Lugoj, în prezența reprezentanților a 25 de școli de scoli de kickboxing din sud-vestul țării, respective din Banat, Transilvania și Oltenia.

Aceștia și-au ales noua conducere care, până în 2016, va avea următoarea componență: Doru Cosei din Băile Herculane – președinte și secretar – și vicepresedinții Claudiu Florescu din Deva (presedinte Liga MMA și Organizare Inter club) și Marcel Drăgan din Lugoj (șef Comisie Arbitraj și Etică).

În aceeași ședință s-a mai discutat și despre constituirea unei comisii de etică, ranking (clasamente), Liga Juniorilor și regulamente de MMA și Kickboxing K1 A, precum și depre intenția de înființare a unei asociații ce urmează să cuprindă cât mai multe cluburi de profil și care să organizeze cât mai multe competiți interclub, cât și gale semi pro. (Sami Tamas)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie