KICKBOX ȘI MMA. Un devean în conducerea Kombat Liga România

16-KICKBOXPreședintele și antrenorul Clubului Sportiv Gladiators Gym Deva, Claudiu Florescu (foto), a fost ales vicepreședinte al Kombat Liga România pentru următorii doi ani.  Marea Adunarea Generală a Kombat Liga România  a avut loc de curând la Lugoj, în prezența reprezentanților a 25 de școli de scoli de kickboxing din sud-vestul țării, respective din Banat, Transilvania și Oltenia.

Aceștia și-au ales noua conducere care, până în 2016, va avea următoarea componență: Doru Cosei din Băile Herculane – președinte și secretar – și vicepresedinții Claudiu Florescu din Deva (presedinte Liga MMA și Organizare Inter club) și Marcel Drăgan din Lugoj (șef Comisie Arbitraj și Etică).

În aceeași ședință s-a mai discutat și despre constituirea unei comisii de etică, ranking (clasamente), Liga Juniorilor și regulamente de MMA și Kickboxing K1 A, precum și depre intenția de înființare a unei asociații ce urmează să cuprindă cât mai multe cluburi de profil și care să organizeze cât mai multe competiți interclub, cât și gale semi pro. (Sami Tamas)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical         Cum a fost înființat Muzeul Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Scene cumplite în Călan: un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost tâlhărit         Cadavrul tânărului dispărut de trei săptămâni în Lacul Cinciș a fost scos la suprafață         Tupeul unui șofer îl va costa scump: a lovit un polițist după ce a fost oprit în trafic