KICKBOX ȘI MMA. Un devean în conducerea Kombat Liga România

936

16-KICKBOXPreședintele și antrenorul Clubului Sportiv Gladiators Gym Deva, Claudiu Florescu (foto), a fost ales vicepreședinte al Kombat Liga România pentru următorii doi ani.  Marea Adunarea Generală a Kombat Liga România  a avut loc de curând la Lugoj, în prezența reprezentanților a 25 de școli de scoli de kickboxing din sud-vestul țării, respective din Banat, Transilvania și Oltenia.

Aceștia și-au ales noua conducere care, până în 2016, va avea următoarea componență: Doru Cosei din Băile Herculane – președinte și secretar – și vicepresedinții Claudiu Florescu din Deva (presedinte Liga MMA și Organizare Inter club) și Marcel Drăgan din Lugoj (șef Comisie Arbitraj și Etică).

În aceeași ședință s-a mai discutat și despre constituirea unei comisii de etică, ranking (clasamente), Liga Juniorilor și regulamente de MMA și Kickboxing K1 A, precum și depre intenția de înființare a unei asociații ce urmează să cuprindă cât mai multe cluburi de profil și care să organizeze cât mai multe competiți interclub, cât și gale semi pro. (Sami Tamas)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.