KARATE. Campionatul balcanic

Campionatul balcanic de karate UWK (United World Karate) ,competiție organizată la Târgoviște de către  Federația Română de Karate WUKF a reunit circa 800 de  participanți din 7 țări.

Din delegația României au făcut parte sportivi de la CS Heian Deva și CS Ronin Deva care au înregistrat rezultate foarte bune la această ediție:

Echipa alcătuită din Diana Tatoiu,Oana Tomiuc și Andra Danelic(toate de la CS Heian Deva) a cucerit medalia de aur în proba de kata seniori iar la individual în proba de kata cadeți Diana Tatoiu a cucerit medalia de aur Victor Kutaba- medalie de argint și Mădălina David lmedalie de bronz.

Anda AVRAM , care a reprezentat Palatul copiilor din Deva a evoluat la parakarate ea ocupand la finalul competiție locul I si a cucerit medalia de aur.

Mircea Popa(legitimat la Ronin Deva) a câștigat medalia de aur  în proba de kumite locul II la  fugoko și locul III la kata și locul I la kumite echipe seniori .

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva         Florin Oancea: „Am intrat în linie dreaptă pentru achiziționarea imobilului Astoria”         Calea ferată Simeria – Hunedoara, abandonată de doi ani