Juniorii de la Siderurgica Hunedoara convocaţi în Serbia

Conform Calendarului Internaţional al Federaţiei Române de Popice în perioada 10-12 martie în localitatea Apatin va avea loc întâlnirea lotului naţional al popicarilor români cu cel al Serbiei într-un meci amical la seniori, juniori (U18), cadeţi (U 14) masculin şi feminin. Cinci popicari de la Siderurgica Hunedoara vor fi în lotul Federaţiei Române de Popice, alături de alţi 28 de sportivi de la alte cluburi din ţară. Aceştia sunt Roberto Lapoşi şi Bogdan Istodor la categoria U 18 ani, Dacian Bulgaru, la categoria U 14 ani la băieţi iar la fete singurele selecţionate în lotul României la categoria cadeţi U 14 ani Noemi Budoi şi Teodora Mustea.

„Este vorba de componenţa echipelor fete, băieţi juniori care au avut comportări foarte bune în ultimul timp, echipa de fete campioană naţională, totodată este şi un caracter de selecţie pentru campionatul mondial unde sunt mari şanse ca o parte din ei să meargă la campionatul mondial” a precizat Ştefan Beregszazy antrenor CS Siderurgica Hunedoara.
În luna mai 2017 Serbia şi România vor lua parte la „Mondialele” de popice din Germania.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + 20 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva         Florin Oancea: „Am intrat în linie dreaptă pentru achiziționarea imobilului Astoria”         Calea ferată Simeria – Hunedoara, abandonată de doi ani