Juniorii de la Siderurgica Hunedoara convocaţi în Serbia

Conform Calendarului Internaţional al Federaţiei Române de Popice în perioada 10-12 martie în localitatea Apatin va avea loc întâlnirea lotului naţional al popicarilor români cu cel al Serbiei într-un meci amical la seniori, juniori (U18), cadeţi (U 14) masculin şi feminin. Cinci popicari de la Siderurgica Hunedoara vor fi în lotul Federaţiei Române de Popice, alături de alţi 28 de sportivi de la alte cluburi din ţară. Aceştia sunt Roberto Lapoşi şi Bogdan Istodor la categoria U 18 ani, Dacian Bulgaru, la categoria U 14 ani la băieţi iar la fete singurele selecţionate în lotul României la categoria cadeţi U 14 ani Noemi Budoi şi Teodora Mustea.

„Este vorba de componenţa echipelor fete, băieţi juniori care au avut comportări foarte bune în ultimul timp, echipa de fete campioană naţională, totodată este şi un caracter de selecţie pentru campionatul mondial unde sunt mari şanse ca o parte din ei să meargă la campionatul mondial” a precizat Ştefan Beregszazy antrenor CS Siderurgica Hunedoara.
În luna mai 2017 Serbia şi România vor lua parte la „Mondialele” de popice din Germania.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece − zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident rutier pe șoseaua Hunedoara – Deva         Tânăr acuzat de înșelăciune         Hoți prinși în urma unei razii         Clădirea Primăriei Hunedoara intră în renovare         CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși         Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie