JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ DE LA SOCHI 2014/Pârtieeee!!!

135

Hunedoreanul Dorin Velicu, singurul reprezentant al României în proba masculină de skeleton la Jocurile Olimpice de iarnă de la Sochi va concura astăzi pe pârtia din Complexul Sliding Sanki în primele două manşe de calificări. Prima lansare va fi la ora 14:30 (ora României).

 NICI SANIE NICI BOB. Skeletonul este primul sport de alunecare. A fost inventat în vremurile de demult de americanii din nord. E vorba de un fel de sanie, cu patine. Dar care nu seamănă cu bobul

NICI SANIE NICI BOB. Skeletonul este primul sport de alunecare. A fost inventat în vremurile de demult de americanii din nord. E vorba de un fel de sanie, cu patine. Dar care nu seamănă cu bobul

Debutant la o ediţie a Jocurilor Olimpice, Dorin Velicu (foto), speră la un rezultat bun la Sochi, dar medalia este doar un vis îndepărtat.
„Emoții sunt. Reprezint țara. Sunt aici pentru a reprezenta România și este o mândrie pentru mine. Aşa, sper la o calificare în primii 20. Dar acum contează şi pârtia, şi ziua de concurs, şi cum te simţi în acea zi, cum te-ai pregătit pentru condiţiile de acolo. Sper să nu dezamăgesc”, a declarat Dorin Velicu.

Manşele 3 şi 4 sunt programate să aibă loc mâine. 1888638_545782332196186_159629853_n

Născut la Hunedoara, Dorin Velicu a început sportul de performanţă cu atletismul la Clubul Sportiv Şcolar în grupa profesorului Florin Bucur cel care l-a îndrumat spre skeleton disciplină pe care o practică din 2006.

[box border=”full”]

Mazilu pe ultimul loc la fete

Românca Maria Marinela Mazilu ocupă locul 20, ultimul, după disputarea primelor două manşe ale probei individuale de skeleton feminin din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Sochi, informează site-ul oficial al competiţiei. Mazilu a fost înregistrată ieri după primele două manşe, cu timpul de un minut, 59 de secunde şi 88 de sutimi. Pe primul loc se află britanica Elizabeth Yarnold, cu timpul 1:56.89. Manşele 3 şi 4 sunt programate astăzi.

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.