Jasmin Schornberg, campioana germană la canoe care impresionează prin frumusețe

Jasmin Schornberg (născută la 7 aprilie 1986 la Lippstadt) este un canoistă de slalom din Germania care a concurat la nivel internațional începând din 2001. Se numără printre cele mai frumoase vedete ale acestui sport.

Jasmin a câștigat nouă medalii la Campionatul Mondial de Canoe Slalom ICF cu trei echipe de aur (K1: 2009, K1: 2007, 2017), două de argint (echipa K1: 2010, 2013) și patru de bronz (K1: 2009, 2011). A fost campionul general al Cupei Mondiale în K1 din 2007.

De asemenea, a câștigat 7 medalii la cu echipa de K1 la Campionatele Europene (5 aur, 1 argint și 1 bronz).  Schornberg a terminat pe locul 5 în cadrul evenimentului K1 la Jocurile Olimpice de Vară din 2012 din Londra.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie