5.4 C
Deva
joi, aprilie 18, 2024

VIDEO – HANDBAL FEMININ/Marian Muntean: “Sunt cel mai puțin vinovat pentru retrogradare”

Patronul echipei de handbal feminin CSM Cetate Deva, Marian Muntean, acuză în continuare jucătoarele pentru retrogradarea echipei în Divizia A și anunță că va ataca din nou promovarea în Liga Națională.

16-HANDBAL

La mai bine de o lună de la meciul de baraj care a trimis pe CSM Cetate Deva în Divizia A, al doilea eșalon valoric al handbalului feminin din România, patronul grupării devene, Marian Muntean (foto), se declară încă șocat de cele întâmplate, însă a găsit resurse pentru a împărți vina pentru retrogradare.

“10-15 la sută din vină îmi aparține mie pentru că nu le-am pedepsit pe jucătoare pentru indisciplină pe teren și viață nesportivă în afara lui dar și pentru că am fost neinspirat în alegerea antrenorilor cărora le revine 35 la sută din eșec.  Dar cea mai mare parte din vină aparține jucătoarelor pentru că ele au fost în teren”, a declarat Marian Muntean în emisiunea SPORT PLUS de la HUNEDOARA TV.

În meciul de menținere/promovare în Liga Națională disputat în 9 iunie la Râmnicu Vâlcea, CSM Cetate Deva a fost învinsă, scor 22 – 24, de Măgura Cisnădie.

Își face echipă tare

Totodată, principalul finanțator al echipei CSM Cetate Deva a anunțat că echipa își va continua activitatea în Divizia A și va avea ca obiectiv revenirea urgentă în Liga Națională.

“Am angajat un director tehnic cu experiență căruia i-am cerut să formez un lot de jucătoare puternic cu care nu numai să promoveze în Liga Națională ci și să joace  mult timp la cel mai înalt nivel în handbalul Românesc”, a mai spus Marian Muntean, care a anunțat că i-a reziliat contractul de joc și Mihaelei Ani-Senocico.

Echipă spartă

CSM Cetate Deva, echipă retrogradată în Divizia A, îşi pierde toate jucătoarele. Natasha Krnic a ajuns la Măgura Cisnădie, Carmen Cartaş la Corona Brașov, Ana Maria Simion la HCM Râmnicu Vâlcea, echipă la care s-ar putea transfera şi Mihaela Ani-Senocico. Pentru că nu şi-ar fi primit salariul de mai bine de trei luni şi portarul Viorica Şuba şi-a depus memoriu la FRH pentru a deveni liberă de contract.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/