HANDBAL FEMININ/LIGA NAŢIONALĂ/PLAY OUT/Din rău în mai rău

124

După un sezon regulat ratat şi o eliminare ruşinoasă din Cupa României handbalistele de la Cetate Deva au păşit cu stângul şi în play out fiind învinse, în deplasare, de CSM Ploieşti. Meciul revanşa va avea loc sâmbătă la Deva.

16-HANDBAL

Deşi se anunţa a fi cel mai echilibrat meci din play off CSM Ploiești a învins pe CSM Cetate Deva la o diferenţă de 6 goluri. Surprinzător, devencele au făcut deplasarea la Ploieşti miercuri chiar în ziua meciului, iar factorul fizic a avut un rol important în economia jocului. CSM Ploiești a dominat partida de la un capăt la celălalt, având inclusiv un avantaj de 9 goluri în primul meci al seriei, și s-a impus în cele din urmă cu scorul de 32- 27. La pauză tabela indica, scor 20-13. La finalul campionatului regulat Cetate Deva s-a clasat pe locul 8 iar CSM Ploieşti pe poziţia a 11-a.

Sâmbătă e meciul revanşă iar duminică decisivul!

Meciul cu numărul 2 pentru evitarea unui loc la barajul de retrogradare în Divizia A va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 18:00 în Sala Sporturilor din Deva. Dacă Cetate Deva se va impune va mai avea loc un joc decisiv duminică de la ora 19:00. 

În play out se joacă în sistemul cel mai bun din 3 jocuri. Dacă rezultatul este egal după al treilea joc, se vor executa aruncări de la 7 metri.

Urmează jocurile pentru stabilirea clasamentului final

După încheierea acestei faze se vor forma câte două grupe, a învingătoarelor (pentru loucrile 7-9) şi a învinselor (locuril 10-12). La final ocupantele locurilor 11 şi 12 vor juca în turneul de baraj retrogradare/promovare cu echipele clasate pe locurile 2 în cele două Serii ale Diviziei A.

[box border=”full”]

Rezultatele primei etape a play out-ului

Miercuri au avut loc primele meciuri din play-out-ul Ligii Naționale de handbal feminine, în care CSM București, CSM Ploiești și SCM Craiova s-au impus și au avantaj în seriile pentru evitarea unui loc la baraj: HCM Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti, scor 20-26 (10-17); CSM Ploieşti – CSM Cetate Deva, 32-27 (20-13) şi SCM Craiova – “U” Neptun Constanţa, 23-18 (10-8).

[/box]

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ 

CSM Ploiești……………………..32 (20)

Cristescu, Polocoșer – portari;  Anghelina – 8 goluri, Roman (7), Dinu (6), Curtean (4), Dincu (3), Chiricuță (2), Vasilescu (1), Zamfirescu (1), Ștefan, Georgescu. Antrenor: Dumitru Muşi.

CSM Cetate Deva ……………..27 (13)

Miskovic, Poenaru, Juncu  – portari;  Cartaș (foto – 8 goluri, Toth (5), Din (4), Simion (3), Șovar (3), Krnic (2), Lazăr (1), Antoce (1), Petrinja, Nicu, Rusu, Bîrsan. Antrenor: Ioan Mătăsaru.

Aruncări de la 7m: 4/4, respectiv 4/3. Eliminări: 3 x 2 min., respectiv 3 x 2 min.

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *